Bitcoin (BTC) $ 62,022.62 0.19%
Ethereum (ETH) $ 2,420.77 0.00%
BNB (BNB) $ 563.80 0.93%
Solana (SOL) $ 143.28 0.22%
XRP (XRP) $ 0.532219 0.01%
Cardano (ADA) $ 0.350931 0.52%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109061 0.24%
Al veya Sat Paribu

‘Asyalı varlık yöneticilerinin gözü spot kripto ETF’lerinde’

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Hong Kong merkezli kripto para alım-satım platformu HashKey yöneticilerinden Livio Weng, Hong Kong merkezli varlık yöneticilerinin spot Bitcoin ETF’leriyle yakından ilgilendiğini belirtti.

Yerel basına konuşan borsa yöneticisi, Çin’dne sermaye desteği alan ve Asya-Avrupa bölgelerinde aktif olan on farklı fon yöneticisinin Hong Kong’da spot kripto ETF’lerinin nasıl kabul göreceğine dair araştırmalar yaptığını iddia etti. Weng’in açıklamalarına göre en az 7 – 8 farklı varlık yöneticisi, şehir devletinde bir spot kripto ETF’i piyasaya sürmek için Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlem Komisyonu (SFC) ile yakın temas halinde.

“Hong Kong yönetimi kripto sektörüne karşı olumlu bir yaklaşım sergiliyor. Bu nedenle fonlar buraya gelip kripto yatırım ürünlerini sunmak için oldukça istekli.”

Kripto para borsası HashKey, Ağustos ayında kripto ticaret hizmeti için SFC’den lisans aldı. Şirket, kripto saklama hizmetinin yanında ETF’ler ile ilgili işlemler de yapabilme yetkisine sahip oldu.

Hong Kong’da SFC ve Para Otoritesi’nin Aralık ayında spot kripto ETF’lerinin önünü açacağına dair söylentiler ortaya çıkmıştı. SFC, Aralık ayında paylaştığı genelgede spot kripto ETF’lerinin işleyişine dair ana kuralları belirlemişti.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

SBF’nin Kefaleti Sonrası Alameda’nın Cüzdanı Aktif Oldu

Kripto para sektöründe son dönemin belki de en kritik konusu FTX ve yan şirketi Alameda. İki şirketin kendi arasındaki iflasa neden olan kullanıcı varlıklarını kullanma stratejisi, birçok şirketin başını yakmış durumda. Ancak iflas yaşansa da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Öyle ki Alameda ile ilişkili kripto cüzdanlarında Sam Bankman-Fried‘in kefalet ile serbest bırakılmasından birkaç gün ...

Bağlantıyı kopyala