Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Bitcoin ETF ihraççısı Valkyrie, Avrupalı dev firmaya satıldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

CoinShares, ABD’de spot Bitcoin ETF ihraççılarından Valkyrie Funds LLC’yi stratejik olarak satın aldığını duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamada “CoinShares’in bu opsiyonu kullanma kararı, Valkyrie’nin spot Bitcoin ETF’i ihracı için SEC onayının doğrudan bir sonucudur.” denilirken hamlenin, “ABD düzenleyici ortamındaki olumlu gelişmeler ve CoinShares’in ABD pazarındaki dijital varlık tekliflerini genişletme stratejisiyle uyumlu” olduğu vurgulandı.

Şirket ayrıca sosyal medya platformu X’te (eski adıyla Twitter) “Bu hamle, yalnızca Avrupa ETP’lerindeki uzun süreli uzmanlığımızı ABD’ye getirme arzumuzu yeniden teyit etmekle kalmıyor, aynı zamanda bizi, düzenlenmiş dijital varlık yatırımları için yenilikçi, ciddi çözümlerle Amerikalı yatırımcıları destekleyecek şekilde konumlandırıyor.” ifadelerini kullandı.

Satın almanın, CoinShares’in mevcut yönetim altındaki varlıklarını yaklaşık 110 milyon dolar artıracağı belirtildi.

CoinShares’in Türk yetkilisinden Bitcoin (BTC) fiyat tahmini

Şirketin Strateji Başkanı Meltem Demirörs, Bitcoin ETF onayı ve yaklaşan halving olayını vurgulayarak “Yıl sonuna kadar altı rakamın üzerine çıkacağımızı düşünüyorum” dedi. İki gün önce İsviçre’de düzenlenen Kripto Finans Konferansı’nda CNBC’ye konuşan Demirörs kritik açıklamalarda bulundu.

SEC’nin X hesabından Salı günü yapılan yanlış gönderiyi konferansta anbean yaşadıklarını anlatan Demirörs, o anları şöyle aktardı:

“Tweet atılır atılmaz lobi bara girdik ve herkes çok mutluydu… Ve beş dakika sonra tüm içecekler sipariş edildikten sonra… Bu kez herkes çok üzgündü”

Demirörs, duygularını “Ama bakın, bence eğer bir senarist olsanız bu sektörün anlatımını yazamazsınız. Bu çılgın! Mantıksız ve çılgın!” sözleriyle ifade etti.

Yazar: BTCHaber

İstanbul Finans Merkezi Olabilir mi?

Finansal piyasalarının büyüklüğünün giderek artması finans merkezlerinin önemini artırmaktadır. Yabancı yatırımcı çekmek isteyen ülkeler birer finans merkezi olmak için yarışmaktadır. Ancak finans merkezi olmak çok kolay bir süreç değil. Finans merkezinin hukuki, mali ve teknik, eğitim altyapısının güçlü olması birincil şartlardandır. Yatırımcılar finans merkezinden iş yapma konusunda kolaylık sağlama, iş maliyetlerinin düşük olması, vasıflı insan ...

Bağlantıyı kopyala