Bitcoin (BTC) $ 62,056.63 0.03%
Ethereum (ETH) $ 2,420.57 0.19%
BNB (BNB) $ 565.69 1.82%
Solana (SOL) $ 143.42 0.12%
XRP (XRP) $ 0.532054 0.03%
Cardano (ADA) $ 0.351086 0.42%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109853 0.77%
Al veya Sat Paribu

Tether’den BM suçlamasına tepki

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para şirketi Tether, Birleşmiş Milletler’in (BM) suçlamalarına karşı çıkarak stablecoin USDT’nin suçlular tarafından kullanılan bir araç olduğu iddiasını reddetti. Tether ekibi, uluslararası kolluk kuvvetleriyle işbirliği yaptıklarını ve blokzinciri teknolojisinin yasadışı faaliyetleri tespit etmede önemli bir rol oynadığını belirtti.

Şirket, şeffaf blokzinciri teknolojisiyle suçları takip etmeyi kolaylaştırdığını ve kripto para birimi ile ilgili suçlarla mücadelede güçlü bir araç olduğunu savundu.

Tether’den BM’ye blokzinciri dersi

BM raporunun blokzinciri teknolojisinin rolünü göz ardı ettiğini belirten Tether, kara para aklama ve yasadışı faaliyetlerle mücadeleye olan taahhüdünü vurguladı.

Şirket, son aylarda 300 milyon ABD Dolarını dondurarak suç teşkil eden kullanımla mücadelede kararlı olduklarını da vurguladı.

Tether, BM’yi merkezi sabit kripto paraların mali suçlarla mücadeledeki pozitif etkisini göz önünde bulundurmaya ve modern stratejilerle iş birliğine yönelik diyaloga çağırdı.

Yazar: BTCHaber

Ellipsis Finance Nedir? EPS Nasıl Alınır?

Ellipsis Finance, Curve’den çatallanarak oluşturulan bir blokzincir projesidir. EPS Coin, Ellipsis Finans platformunun yerel kripto para birimidir. Ellipsis Finance Nedir, Ne İçin Kullanılır? 2021 yılında Michael Egorov ve Jeff Majtyka tarafından Ellipsis Finance kurulmuştur. Ethereum ağının en büyük otomatik piyasa yapıcı (AMM) protokolü olan Curve’den çatallanarak oluşturulan bir blockchain projesidir. Ellipsis Finance, Binance Smart Chain ...

Bağlantıyı kopyala