Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Justin Sun ve HTX borsası için çarpıcı iddialar!

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Cinneamhain Ventures kurucusu Adam Cochran, Tron kurucusu Justin Sun ve HTX (eski adıyla Huobi) ile ilgili önemli iddialar ortaya attı.

X üzerinden paylaşım yapan Cochran, HTX’in proof-of-reserve sistemini kapattığını iddia etti.

Yönetici, raporlara göre HTX’in 300 milyon dolarlık Ether’e sahip olduğunu iddia etmesine karşın, envanterinde yalnızca 120 milyon dolarlık Ether gözüktüğüne dikkat çekti.

Justin Sun, müşterini fonlarını mı kullanıyor?

Cochran, Binance borsasındaki TUSD verilerini paylaşarak büyük bir cüzdanın TUSD kullanarak Bitcoin ve agresif bir şekilde TWAP ETH aldığını söyledi. Bununla birlikte TUSD’nin de çıpasını korumak için büyük bir mücadele verdiğini vurguladı.

İddialarına devam eden Cochran, TUSD’nin kullanılamadığına dair pek çok şikayet olduğunu da dile getirdi.

Cochran’ın en çok konuşulacak iddiası ise Justin Sun ile ilgiliydi. Yönetici, Sun’ın HTX’teki kullanıcı varlıklarını çeşitli amaçlarla kullandığını ve şimdi TUSD işlemlerini engelleyerek kullanıcılara geri ödeme yapabilmek için öncelikle Ether’e dönüştürdüğünü söyledi.

Cochran son olarak, bu tip olayların kripto sektöründe yayılmasının önüne geçmek için öncelikle Justin Sun gibi isimlerin sektörden koparılması gerektiğini vurguladı.

Yazar: Cem Yavuz

2021’in Blockchain Teknolojisi Kullanan En Önemli 50 Firması

Bitcoin (BTC) ve blockchain artık neredeyse bir ana akım haline geldi diyebiliriz. Bitcoin’in 2020 dalgalanması dünya çapında C-suite yöneticilerin dikkatini çekti; Şirketler sadece faturaları uzlaştırmak ve ürün kaynağını doğrulamak gibi görevleri gerçekleştirmek için Bitcoin’in altında yatan teknolojiyi kullanmakla kalmıyor, aynı zamanda düzinelerce Bitcoin’i bir hazine varlığı olarak tutuyor. Forbes de bu kapsamda “Blockchain 50” adlı ...

Bağlantıyı kopyala