Bitcoin (BTC) $ 62,124.64 0.20%
Ethereum (ETH) $ 2,428.49 0.33%
BNB (BNB) $ 562.80 0.12%
Solana (SOL) $ 144.13 0.34%
XRP (XRP) $ 0.530968 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.349591 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10938 0.01%
Al veya Sat Paribu

Bitcoin ETF reklamları Google’a mı taşınıyor?

   önce yayınlandı

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

İnternet dünyasının en büyük arama motoru Google, önümüzdeki gün kripto para reklam politikasını değiştiriyor. Yeni güncelleme ile birlikte ABD’de listelenen spot Bitcoin ETF reklamlarına izin verilmesi bekleniyor.

Saniyede yüz bin kullanıcının Google’da arama yaptığına dikkat çeken kripto para analistleri, reklamların bu mecraya taşınmasıyla spot BTC fonlarına ilginin artacağını tahmin etti. Arama motorunun reklam politikasında yaptığı güncellemede izin verdiği ürünleri “kripto para birimi tröstleri” olarak tanımlaması ise kafalarda soru işareti oluşturdu.

Belirsizliklere rağmen umudunu kaybetmeyen kripto fenomenleri, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda Google’daki reklamların Bitcoin’in bireysel ve kurumsal düzeyde kullanımının önemli ölçüde artacağını iddia ediyor.

Ancak Google, izin verilen ürünleri “kripto para birimi para tröstleri” olarak belirterek belirsizliği koruyor. Bu da hangi kripto para birimi ürünlerinin reklam verilebileceğini tam olarak netleştirmiyor.

Google’ın kripto reklam politikasındaki değişiklik, Bitcoin ETF’leri için önemli bir fırsat olabilir. Bu değişikliğin kripto para piyasasını nasıl etkileyeceğini zaman gösterecek. DemandSage’in araştırmasına göre kullanıcılar Google’da günde 8,55 milyar arama yaptı.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

Wikipedia Kripto Bağışlarını Durdurdu

Özellikle topluluklar tarafınsan finanse edilen projeler, son dönemde bağış yöntemleri arasında hızla kripto paraları ekliyor. Ancak Wikipedia bu noktada farklı bir yol izleyerek bir süredir kabul ettiği kripto bağışlarını iptal ettiğini açıkladı. Wikipedia ve diğer Wikimedia projelerinin arkasındaki kar amacı gütmeyen Wikimedia Vakfı, Molly White tarafından yapılan yakın tarihli bir duyuruya göre kripto para bağışlarını durdurdu. ...

Bağlantıyı kopyala