Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

3AC kurucularının kripto borsası OPNX’in ömrü kısa sürdü

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto dünyasının en büyük iflaslarından birine şahit olduğumuz Three Arrows Capital (3AC) kurucuları Zu Shu ve Kyle Davies’in kurduğu OPNX borsasının ömrü kısa sürdü.

Yaklaşık bir sene önce faaliyetlerine başlayan kripto para borsası, geçtiğimiz akşam müşterilerine gönderdiği e-postada yakın tarihte kendini feshedeceğini duyurdu. Yetkililer, gönderdikleri iletide OPNX, kullanıcılarının pozisyonlarını 7 Şubat’a kadar kapatmaları gerektiğini belirtti. Ömrü kısa süren kripto borsası, çekim işlemlerinin 14 Şubat’a kadar gerçekleşmesinin büyük önem taşıdığını paylaştı.

Kendini fesheden kripto para borsasının müşterilere para çekimi için sadece iki hafta süre tanıması tartışmalara yol açtı. Uzun ismiyle “Open Exchange”, müşterilerin iflas eden kripto şirketlerinin borçlarının ticaretine olanak sağlıyordu.

Geçtiğimiz sene Terra (LUNA) ve UST çöküşünün ardından iflas eden 3AC kurucuları Su Zhu ve Kyle Davies bir çok soruşturmayla karşı karşıya kaldı. Zhu, Eylül ayında Singapur’da tutuklanırken Davies’in nerede olduğu henüz bilinmiyor.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

Powell’ın konuşması sonrası Bitcoin’de yükseliş

Geçtiğimiz Cuma günü Fed Başkanı Jerome Powell’ın konuşmasının ardından, Bitcoin fiyatında olumlu beklentiler artış gösterdi. Yatırım kuruluşu KCP Capital’in yaptığı açıklamaya göre, Powell’ın konuşmasından bu yana Bitcoin fiyatında belirgin bir yükseliş yaşandı. Ancak kısa vadeli dalgalanmaların sürmesi bekleniyor. Telegram CEO’su Pavel Durov Fransa’da tutuklandı Telegram CEO’su Pavel Durov, Fransa’da tutuklandıktan sonra ülkedeki App Store’da bir ...

Bağlantıyı kopyala