Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

Batık kripto şirketi, mahkemeden anlaşmanın onaylanmasını talep etti

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Genesis Global, açılan davanın ardından New York Başsavcılığı ile anlaşmaya vardı.

The Block’un haberine göre Genesis, New York’ta ABD İflas Mahkemesi’ne anlaşmanın onaylanması için bir dilekçe sundu. Dilekçede, şu ifadeler yer aldı:

“Aylar süren zorlu müzakerelerin ardından alacaklılar ve New York Başsavcılığı ile anlaşma sağlandı.”

New York Başsavcısı Letitia James, Gemini Earn programı gerekçesiyle, Gemini, Genesis ve ana şirket DCG’ye dava açtı.

Genesis ve Gemini, Gemini Earn programı için ortaklık kurmuş ve 2021 yılında programı bireysel yatırımcılara sunmuştu. Yatırımcılara program kapsamında yüzde 7,4’e kadar APY getirisi vadedilmişti.

Geri ödemelerde sıkıntı yaşanmayacak

Uzlaşı anlaşmasında, alacaklıların dava maliyeti ödemek zorunda kalmayacağı ve ödemelerini en iyi şekilde alacaklarına dair bir karara varıldı.

New York Başsavcılığı, alacaklıların tüm varlıklarını almaları koşuluyla “Uzlaşma Anlaşması” kapsamında ödeme almayı kabul ettiklerini ifade etti.

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) de Gemini Earn programı kapsamında Genesis’e dava açmıştı. Dava, Genesis’in 21 milyon dolar ödemesi karşılığında sonuçlandırıldı.

Yazar: Cem Yavuz

Solana’nın Saga İsimli Akıllı Telefonu İçin Tarih Verildi

Solana Blockchain ağının arkasındaki şirket olan Solana Labs, geçtiğimiz aylarda akıllı telefon modeli Saga’yı duyurmuştu. Önemli özelliklerle birlikte gelen Solana’nın Saga isimli akıllı telefonunun ne zaman çıkacağı merak ediliyordu. Solana Labs, Saga’nın satışa sunulacağı tarihi açıkladı. Solana’nın Saga Telefonu 8 Mayıs Tarihinde Satışa Çıkıyor Solana Blockchain ağının arkasındaki şirket olan Solana Labs, Saga isimli akıllı ...

Bağlantıyı kopyala