Bitcoin (BTC) $ 61,918.59 0.76%
Ethereum (ETH) $ 2,399.11 1.32%
BNB (BNB) $ 561.57 0.85%
Solana (SOL) $ 142.40 1.05%
XRP (XRP) $ 0.534436 0.52%
Cardano (ADA) $ 0.348898 1.03%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108507 1.25%
Al veya Sat Paribu

Bitcoin fiyatı ve Ether ETF’lerinde beklenti ne yönde?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto varlık yöneticisi Bitwise’ın ünlü araştırmacısı Ryan Rasmussen, Yahoo Finance’te Bitcoin ve Ether yorumlarını paylaştı. Rasmussen, Ether ETF beklentisinde nötr kalırken Bitcoin’de yükselişin devam edeceğine inanıyor.

Sırada Ether ETF’leri mi var?

Rasmussen, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun Mayıs ayında Ether ETF’lerine onay verme olasılığını eşit görüyor:

“SEC’e yaptığımız başvurunun onay ve ret alma ihtimali yüzde elliye elli.”

Ethereumun ETH Düşüşü Bitcoin BTC Hakimiyetine Yaradi

Bitwise analisti, SEC’in 23 Mayıs tarihine kadar VanEck’in spot Ethereum borsa yatırım fonu başvurusuna yanıt vermek zorunda olduğunu belirtti. Ryan Rasmussen, söz konusu tarihte Grayscale’ın BTC ETF sürecini hatırlatarak Komisyon’un red yanıtı vermesini olası olarak yorumladı.

Bitcoin ETF’leri büyük ilgi gördü

Ünlü analist, çalıştığı şirketin 10 Ocak’ta listelediği BITB kodlu spot BTC fonunun 1 milyar dolar yatırım aldığını hatırlattı. Rasmussen, ETH veya listelenmesi potansiyel diğer kripto ETF’lerinin de kurumsal yatırımcıları kendilerine çekeceği görüşünde.

Bitwise araştırmacısı, Bitcoin fiyatının yıl sonuna kadar 88 bin dolara ulaşmasını bekliyor. Ryan Rasmussen, Ethereum Dencun yükseltmesi, Bitcoin yarılanması ve NFT piyasasındaki canlılığın bir boğa döngüsü başlatma potansiyeline atıf yaptı.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

FTX ile İlgilenenler Arasında Ripple, BlackRock ve Nasdaq da Yer Alıyor

FTX ile ilgilenenler arasında Ripple, BlackRock ve Nasdaq da yer alıyor. Kısa süre önce iflas başvurusunda bulunan kripto para borsası FTX yeniden yapılanma çalışmaları ile gündemde yerini alıyor. FTX “363 Satış Tarafı” Listesini Yayınladı FTX Borçluları, daha önce iflas yeniden yapılandırmasının bir parçası olarak kripto borsası FTX’i yeniden başlatma planlarını paylaşmıştı. FTX, ABD İflas Kanunu’nun bir şirketin varlıklarının satışına izin veren 363 Satış bölümü ...

Bağlantıyı kopyala