Bitcoin (BTC) $ 62,124.64 0.20%
Ethereum (ETH) $ 2,428.49 0.33%
BNB (BNB) $ 562.80 0.12%
Solana (SOL) $ 144.13 0.34%
XRP (XRP) $ 0.530968 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.349591 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10938 0.01%
Al veya Sat Paribu

Coinbase, Ether için kritik sinyali verdi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto borsası Coinbase, Ether’in (ETH) önümüzdeki ay yukarı yönlü ivme kazanabileceğini ve sürpriz yapabileceğini öne sürdü.

Coinbase, Ether’in gidişatına yönelik önemli bir rapor yayımladı. Raporda, ETH’nin token kilit açılımı veya madenci satış baskısı gibi negatif etmenlere sahip olmadığı aktarıldı.

Borsa, ETH’nin herhangi bir negatif etmene sahip olmaması sebebiyle önümüzdeki aylarda yukarı yönde sürpriz bir yükseliş yapma potansiyeli taşıdığını belirtti.

Ethereum ETH

Coinbase’den Ether (ETH) yorumu

Coinbase’in raporunda, en büyük ağ aktivitesine sahip olan ve blokzincir alanında öncü görülen Ether’in (ETH) tahtından kolay kolay edilemeyeceği ifade edildi. Rapora göre Ether, merkeziyetsiz finansın lideri olmaya devam edecek.

Kripto para piyasası son günlerde yükselişe geçti. ETH fiyatı 3.000 doların üzerine çıktı. Yine de ETH, BTC karşısında zayıf bir performans göstermesi sebebiyle eleştirilerin hedefi haline geldi. Coinbase, ABD’de onay aşamasında bekleyen spot Ether ETF’lerinin potansiyel onayının zamanlaması ve olasılığını değerlendirdi.

Piyasa değeri bakımından en büyük ikinci kripto para birimi olan ETH, yılbaşından bu yana yüzde 29 artış gösterdi. ETH, aynı aralıkta yüzde 50 değer kazanan BTC’nin gerisinde kaldı.

Borsanın Çarşamba günü yayımladığı araştırma raporunda, ETH’nin bu yıl kripto para piyasasının altında bir performans gösterdiği, ancak uzun vadeli görünümde güçlü kaldığı ifade edildi. Rapor, ETH’nin yükseliş yaşayabileceğini belirtti.

Raporda, ETH’nin arz tarafındaki çalkantılı süreçlere maruz kalmamasının büyük bir etmen olduğu ifade edildi. Analist David Han, “Hem staking hem de katman 2 büyümesi, ETH Likiditesinin gelişen yönlerinin olduğunu kanıtladı.” yorumunda bulundu.

Coinbase, spot Ethereum ETF başvuruları onaylanmasa bile ETH’nin yükseliş potansiyelinden uzaklaşmayacağını dile getirdi.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

CoinFLEX, Küçülmeye Giderek İşçi Çıkarttı

Geçtiğimiz günler kripto para piyasasında yaşanan düşüşlerin ardından para çekme işlemlerini geçici olarak askıya alan ve sonrasında limitli olarak para çekme işlemlerini devreye alan CoinFLEX, maliyetlerini düşürmek için küçülmeye gideceğini açıkladı. Şirket maliyetlerini yüzde 50 ila yüzde 60 oranında düşürmek için çalışanlarını işten çıkarttığını açıkladı. CoinFLEX İşten Çıkartma Kararı Alan Son Kripto Şirketi Oldu Kripto ...

Bağlantıyı kopyala