Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

JPMorgan: Bitcoin’in Azalan İvmesi Yükselişi Sona Erdirebilir

   önce yayınlandı

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

ABD’nin en büyük bankası JPMorgan, Bitcoin fiyatı hakkında konuştu. Bankaya göre Bitcoin’in azalan ivmesi, gelecekteki yükselişlerini engelleyebilir. 

Bir Bloomberg haberine göre, JPMorgan analistlerinden Nikolaos Panigirtzoglou, Bitcoin fiyatı hakkında uyarıda bulundu. Ona göre, Bitcoin’in giderek azalan ivmesi, Bitcoin’in yükselişini sona erdirebilir. 

60.000 Dolar Seviyesine Dikkat Çekti

Panigirtzoglou’ya göre, Bitcoin boğaları için 60.000 dolar seviyesi oldukça önem taşıyor. Coinbase listelenmesinin gerçekleştiği 14 Nisan’da, Bitcoin 65.000 dolara kadar yükseldi. Ancak sonra bir düşüş başlatarak 51.000 dolara kadar geriledi. Analist, ivme sinyallerinin önümüzdeki birkaç ay boyunca azalabileceğini söylüyor:

“Geçtiğimiz birkaç gün içinde, Bitcoin vadeli işlem piyasaları, geçen Şubat ayının ortasına, geçen Ocak ayının ortasına veya geçen Kasım ayının sonuna benzer şekilde sert bir tasfiye yaşadı. Momentum sinyalleri, hala yüksek seviyelerine rağmen, buradan birkaç ay boyunca doğal olarak azalacak.”

Bitcoin, son birkaç ayda önemli düzeltmeler yaşadı ve bu düzeltmelerden hızla geri dönmeyi başardı. Ancak analist, kurumsal akışın düşmesi nedeniyle durumun farklılaşabileceğini düşünüyor. Analist konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Mevcut konjonktürde önceki bölümlerin bir tekrarını görüp görmeyeceğimizi anlayacağız.”

Yazar: Dilek Sarı

İrlandalı Reklam Düzenleyicisi, Kripto Reklamlarını Yeniden İnceleyecek

Bilindiği üzere kripto para birimlerinin küresel olarak benimsenmesi ile beraber bu alandaki düzenleme çalışmaları da hız kazanmış durumda. Bu düzenleme çalışmaları devam ederken İrlandalı reklam gözlemcisi, kripto para birimlerinin tanıtımını denetleyen düzenlemeleri gözden geçirme planlarını açıkladı. Kripto Reklamları Yeniden İrlandalı Reklam Düzenleyicisinin Radarında Kripto para birimlerinin küresel olarak benimsenmesi artarken, devlet kurumları kripto para reklamlarını düzenlemeye ...

Bağlantıyı kopyala