Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Bitcoin rüzgârına Tayland da katıldı: Zenginler geliyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Tayland’ın düzenleyici kurumu Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Tayland’da spot Bitcoin ETF’lerin başlatılmasını onayladı.

Bangkok Post’un yapmış olduğu habere göre, Tayland’ın düzenleyicisi SEC, yerel varlık yönetim şirketi One Asset Management’in Tayland’da spot Bitcoin ETF başlatmasına onay verdi. One Asset Management, Tayland’daki zengin ve kurumsal yatırımcılara odaklanacak.

Bitcoin

Tayland, Spot Bitcoin ETF’lere perde araladı

Tayland’ın Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, One Asset Management’ın Tayland’da spot Bitcoin ETF sunmasına izin verdi. Bu eTF’ler, önde gelen 11 küresel fona yatırım yapacak. Fon, ABD ve Hong Kong’daki uluslararası düzenleyici incelemelerden geçti.

Fon 31 Mayıs ile 6 Haziran arasında dağıtılacak. Fonun Tayland’ın elit kısmına hitap etmesi ve potansiyel kurumsalları BTC ile buluşturması hedefleniyor.

One Asset Management’ın fonu, güvenlik odaklı yaklaşımıyla önde gelen 11 küresel fona yatırım yapma ve uluslararası standartları kullanarak saklama hizmeti sunma politikasıyla hizmet verecek.

One Asset Management CEO’su Pote Harinasuta, “Dijital varlıklar, diğer finansal varlıklarla düşük korelasyona sahip alternatif bir varlıktır. Yatırımcıların yatırım risklerini çeşitlendirmelerine yardımcı olmak için uygundurlar.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Son 11 yılda Bitcoin’in ortalama getirisi yıllık yüzde 124 gibi yüksek bir orana ulaştı. Harinasuta, “Bitcoin arzı 21 milyon ile sınırlı olsa da, popülerlik kazandıkça talep de artıyor. Bitcoin için yüksek büyüme potansiyeli görüyoruz” dedi.

BTC’ye yönelik talep yalnızca Asya bölgesi ile sınırlı değil. Bir kıta ülkesi olan Avustralya’da da 4 Haziran’da spot Bitcoin ETF’ler işleme başlayacak.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

Bitcoin düşüşe direniyor: Önceki döngülerden farklı!

Yapılan analizlere göre, tepkisel satışlara rağmen Bitcoin (BTC) tarafındaki düşüş önceki döngülerden farklı. BTC fiyatı, ayıların baskısına rağmen daha hafif bir düzeltme yaşadı. Cointelegraph’ın yapmış olduğu bir habere göre, Bitcoin (BTC) ayıları ne kadar baskı kurarsa kursunlar istedikleri sonucu elde edemediler. Haberde, ayıların BTC fiyatı üzerindeki gücünü kaybetmeye başladığı ve BTC’nin 100 milyon dolardan fazla ...

Bağlantıyı kopyala