Bitcoin (BTC) $ 62,249.68 0.08%
Ethereum (ETH) $ 2,430.47 0.74%
BNB (BNB) $ 563.70 0.42%
Solana (SOL) $ 144.43 0.88%
XRP (XRP) $ 0.532305 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.350468 0.54%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109869 0.74%
Al veya Sat Paribu

Spot Bitcoin ETF’lerinde en yüksek ikinci giriş | Gün Sonu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

TBMM’de Kripto Varlık Yasası Tartışmaları

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) genel kurula sevk edilen kripto varlık yasa tasarısı gündemde yer edinmeye devam ediyor. Muhalefetten ilk tepki, İYİ Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özlale’den geldi. Özlale, kripto varlık düzenlemesini olumlu fakat gecikmiş ve eksik bulduğunu belirterek, kripto dahil finansal ranta vergi getirilmesi gerektiğini savundu.

Spot Bitcoin ETF’lerine Büyük İlgi

4 Haziran’da spot Bitcoin ETF’lerine tüm zamanların en yüksek ikinci para girişi gerçekleşti. S Of Value verilerine göre, 887 milyon dolarlık net para girişi kaydedildi. Fidelity FBTC’si bu girişte öne çıkarken, rekor 1.05 milyar dolarlık net para girişi ile 12 Mart’ta kırılmıştı. Kripto araştırmacısı Marcus Thelen, ABD’den gelecek makroekonomik verilerin Bitcoin’i yeni zirvelere taşıyabileceğini belirtti. 7 Haziran’da tarım dışı istihdam ve 12 Haziran’da enflasyon oranı ile FED faiz kararı gibi önemli verilerin takip edilmesi gerektiğini vurguladı.

ABD’de Kripto İçin 20 Trilyon Dolarlık Fırsat

Bitwise Yatırım Başkanı Matt Hougan, ABD’deki düzenleyici belirsizliğin kripto sektörünün gelişimini ve daha fazla kişiye erişimini engellediğini belirtti. Hougan, siyasi değişimlerin bu belirsizliği kaldırması halinde, 20 trilyon dolarlık finansal danışmanlık sektörünün kriptoya dahil olacağını iddia etti.

Floki Coin Yükselişte

Son dönemde diğer meme coinlere oranla geri planda kalan Floki, beklenen çıkışı gerçekleştirdi. Son 24 saatte %25, son 3 günde ise %47’lik bir performans sergileyen Floki, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Floki için ilk direnç seviyesi 0.30349, destek seviyesi ise 0.3315 olarak takip ediliyor.

emirhan erdogan

Yazar: Emirhan Erdoğan

Avrupalılar, AB’nin Kripto Para Birimlerini Düzenlemesini İstemiyor

Avrupa Komisyonu, kripto para birimleri için yeni düzenlemeler üzerine çalışırken, bölge sakinleri bu duruma sıcak bakmıyor. Bir ankette fikri sorulan Avrupalılar, düzenlemenin, Avrupa Komisyonu yerine kendilerini yöneten hükümetler tarafından yapılmasını istiyor. EuroNews’ün yaptığı ankete göre, ilk sırada Yunanistan var. Ankete katılan Yunanistan vatandaşlarının yüzde 51’i düzenlemelerin kendi hükümetleri tarafından yapılması konusunda hemfikir. AB’nin Kripto Para ...

Bağlantıyı kopyala