Bitcoin (BTC) $ 61,969.60 0.24%
Ethereum (ETH) $ 2,418.39 0.03%
BNB (BNB) $ 562.72 0.03%
Solana (SOL) $ 143.04 0.66%
XRP (XRP) $ 0.531269 0.44%
Cardano (ADA) $ 0.349317 1.67%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109024 0.07%
Al veya Sat Paribu

Çin kriptoya geri mi dönüyor? | Gün Sonu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

TBMM’de Kripto Varlık Yasası Tartışmaları Devam Ediyor

6 Haziran 2024 Perşembe günü öne çıkan gelişmeler arasında kripto varlık düzenlemesine ilişkin tepkiler yer alıyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun, BTCHaber’e yaptığı özel açıklamada, kripto varlıklar konusunda öncü olma fırsatını uzun süre seyirci kalarak kaçırdıklarını belirtti. Uzun, kripto varlıkların avantaj ve risklerine dair belirsizliklerin giderilememesinin, bu yaklaşımın doğal bir sonucu olduğunu ifade etti.

Çin Kripto Piyasasına Geri mi Dönüyor?

Kriptoya karşı yasaklayıcı tutumuyla bilinen Çin’in yeniden kriptoya yeşil ışık yaktığına dair iddialar gündemde. Kripto borsası Bay Bit’in Çinli kullanıcılar için kimlik doğrulaması başlattığı belirtilirken, “Çinli Pepe” olarak adlandırılan yeni meme coin PAYP’in piyasaya sürülmesi dikkat çekiyor. PAYP, 70 milyon dolara yakın piyasa değerine ulaştı.

NVIDIA’nın Piyasa Değeri Apple’ı Geride Bıraktı

NVIDIA, 3 trilyon dolardan fazla piyasa değeriyle dünyanın en değerli şirketi olan Apple’ı geride bıraktı. NVIDIA’nın bu değeri, 229 Türk Hava Yolları, 2814 Arçelik, 3334 Vestel, 360 Aselsan veya 298 Tüpraş’a eşdeğer olarak ifade ediliyor.

Avrupa Merkez Bankası Faiz İndirimi Yaptı

Avrupa Merkez Bankası, beklentilere paralel olarak faiz oranlarında 25 baz puanlık indirime giderek mevduat faizini %3,75 seviyesine düşürdü. 2022-2023 yıllarında uzun süre faiz artıran kurul, 6 toplantı süresince sabit bıraktıktan sonra faiz indirim sürecine girmiş oldu.

Telegram Üzerinde Popülerleşen Oyunlar

Telegram üzerinden milyonlarca kullanıcı tarafından ziyaret edilen ve puan kazanma sistemine sahip Not Coin adlı oyun projesi, büyük ilgi gördü. Ayrıca, Hamster Combat adlı başka bir oyun, 100 milyon oyuncu tarafından tercih edilerek yeni bir pazarın oluşmasını sağladı. Bu durum, milyonlarca oyuncunun blok zincirine adapte olacağı ve boğa piyasasının güçleneceği yönündeki beklentileri artırdı.

emirhan erdogan

Yazar: Emirhan Erdoğan

Trust Wallet, Güvenlik Açığını Çözdüğünü Açıkladı

Son dönemde kripto para sektöründeki birçok şirket güvenlik açıkları ile mücadele ediyor. Son olarak kripto cüzdanı olan Trust Wallet, çekirdek cüzdan yazılımı kitaplığında büyük bir WebAssembly (WASM) güvenlik açığı belirlediğini ve bu sorunu çözdüklerini belirtti. Trust Wallet, Güvenlik Açığı Tespit Etti Trust Wallet, çekirdek cüzdan yazılımı kitaplığında büyük bir WebAssembly (WASM) güvenlik açığı belirledi. Belirlenen ...

Bağlantıyı kopyala