Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Pixelverse, önde gelen VC’lerden 5,5 milyon dolar topladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 3 dk

Paylaş:

Gelişmekte olan eğlence stüdyosu ve oyun ekosistemi Pixelverse, VC fonları ve oyun ile Web3 alanından önde gelen kurucular tarafından yönetilen bir finansman turunu başarıyla tamamladı. İlk ayından itibaren 15 milyondan fazla kullanıcıyı kendine çeken Pixelverse, oyun ekosisteminin büyümesini finanse etmek için toplam 5,5 milyon dolar topladı.

Baş yatırımcılar arasında Delphi Ventures, Merit Circle, Mechanism Capital, Bitscale Capital, Ghaf Capital, Big Brain Holdings, LiquidX ve Foresight Ventures yer aldı. Ayrıca, The Sandbox’ın kurucusu Sébastien Borget, Luca Netz, Dingaling, DCF GOD, Grail ve James Kwon gibi melek yatırımcılar da bu tura katıldı.

Rekor büyüme

Bu finansman turu, Pixelverse’in rekor büyüme kaydettiği bir dönemde gerçekleşti. Görev tabanlı cyberpunk tarayıcısı ve Telegram oyunları şu anda 15 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya ve 5 milyondan fazla günlük aktif kullanıcıya sahip. Pixelverse, Web3 oyun dünyasında bir öncü olarak hızla ana akım tarafından benimsenmeye başlandı. Geniş Web3 ekosistemine 100 milyon Web2 oyuncusunu geçiren ilk platform olmaya hazırlanan Pixelverse, kitlesel benimseme kavramını sadece bir meme olmaktan çıkarıp somut bir gerçekliğe dönüştürüyor.

Yönetimden önemli görüşler

Pixelverse COO’su ve eski Binance Listeleme ekibi üyesi Kori Leon, finansman turuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Binance’te geçirdiğim süre boyunca bu kadar kısa sürede bu kadar güçlü benimseme ölçütlerine sahip bir şirket görmemiştim. Pixelverse, Web3’ün benimsenmesi konusunda gerçekten ezber bozan bir şirket ve kullanıcı tabanımızdaki büyümenin yanı sıra topluluk içinde kurulan derin bağlantıları ve etkileşimleri görmek inanılmaz. Bu finansman turunun tamamlanması, yalnızca Web3 alanında değil, küresel olarak da lider bir oyun ve eğlence merkezi olma yolculuğumuza devam ederken benimseme stratejimizi genişletmemize olanak tanıyacak.”

Delphi Ventures’ın kurucu ortağı Piers Kicks ise şunları ekledi: 

“Telegram’ın dağıtımından agresif bir şekilde yararlanarak büyük bir kitleyi ekosistemlerine çeken Pixelverse’i desteklemekten memnuniyet duyuyoruz. Ekip, pazarın nabzını tutuyor ve bu yıl iddialı yol haritalarını sunarken topluluk geri bildirimleriyle birlikte bunun neler getirdiğini görmekten heyecan duyuyoruz.”

Yenilikçi oyun deneyimleri içeriyor

Pixelverse, eğlenceli Web3 oyunları ve mini uygulamalarla düzenli etkileşimi ödüllendiren Tap-to-Earn anlayışının öncüsü oldu. GameFi ve SocialFi’nin kesiştiği noktada faaliyet gösteren Tap-to-Earn formatı, “oyunların NotCoin’i” olarak adlandırılmasına neden oldu.

Pixelverse’in PixelTap adlı Telegram mini uygulamasında günde 10 milyondan fazla savaş yapılıyor. Tarayıcı tabanlı Pixelverse dünyası ise, dünyaca ünlü bir sanat yönetmeni ve dünya kurucusunun işe alınması sayesinde çok sayıda mini oyun ve sürükleyici hikaye anlatımıyla dolu bir evreni kapsayacak şekilde genişletilecek. Daha fazla ayrıntı yakında açıklanacak.

Yazar: BTCHaber

Nansen analistlerinden dört farklı Bitcoin senaryosu

Kripto para piyasası kârlı bir seneyi geride bırakırken uzmanlar gelecek yıla dair tahminlerini paylaşmaya başladı. Piyasa araştırmacısı Nansen, yakın tarihte yayınladığı raporda 2024’te Bitcoin (BTC) fiyatını önemli ölçüde etkileyebilecek ekonomik görünümler üzerinde durdu.  Fiyat belirleyici unsur olarak ABD ve küresel ekonomideki gidişatı baz alan Nansen, kripto piyasasının geleceği için dört farklı senaryo öngördü.  İlk olarak ...

Bağlantıyı kopyala