Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Büyük iddia: Joe Biden kripto bağışları için harekete geçti

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

The Block’un kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, ABD Başkanı Joe Biden kripto bağışlarını kabul etmek için görüşmelerde bulunuyor.

Kasım ayında gerçekleşecek ABD başkanlık seçimine hazırlanan Biden’ın seçim ekibi, kripto bağışlarını kabul etme konusunda çalışmalar yürütüyor.

Donald Trump’tan sonra Joe Biden da kriptoya yöneldi

Kullanıcıların kripto para birimi kabul etmesine olanak tanıyan bir ödeme hizmeti olan Coinbase Commerce, Cumhruiyetçi aday Donald Trump tarafından kullanılıyor.

The Block’un iddialarına göre, Trump’ın kampanyasında kripto bağışı kabul etmesinden birkaç hafta sonra Joe Biden da seçim kampanyasına yapılan bağışlarda kripto kabul etme konusunda hamle yaptı.

Bir kaynağın The Block’a verdiği bilgiye göre, Biden’ın seçim ekibi kripto bağışçılarının farkında ve bu alandan da faydalanmak istiyor.

Trump’ın son zamanlarda Bitcoin hakkında verdiği demeçler de dikkat çekiyor. ABD’nin güçlü başkan adayı, kripto destekçisi bir tavır ile ilgi görüyor. İddialara göre, kripto endüstrisinin büyüklüğünün farkına varan Biden ekibi, bu alanda geri kalmak istemiyor.

Politikacılar ve kripto sektörünün önemli isimleriyle çalışan kaynak, The Block’a verdiği demeçte Biden yönetimi hakkında şunları söyledi: “Kripto ile ilgili konulara dikkat ediyorlar ve sektörü desteklediklerini göstermek için hızlı kazanımlar bulmaya çalışıyorlar. Düşman olmadıklarını göstermek istiyorlar.

İddialara göre, Biden’ın yakın çevresi, “Kripto konusunda sessiz kalırsanız ve hızlanmazsanız, seçimi kaybedebilirsiniz’ diyerek ilgiyi kriptoya yöneltti. Kaynaklar, Biden ekibinin kripto konusundaki hamlesini henüz bir keşif olarak tanımladı.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

Kripto Para ETF’leri: Yatırımcılar İçin Yeni Bir Araç

Blockchain teknolojisiyle birlikte ödeme aracı olarak hayatımıza giren kripto varlıklar, her geçen gün daha yaygın bir kullanım alanına sahip olurken son dönemde yatırım aracı olarak da gündeme geliyor. Bitcoin fiyatlarındaki yükseliş ve ardından gelen sayısız alt coinlerin performansı ile yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Her ne kadar son yıllarda fiyatlarda sert dalgalanmalar görülse de dijital ...

Bağlantıyı kopyala