Bitcoin (BTC) $ 62,233.67 1.44%
Ethereum (ETH) $ 2,424.04 1.96%
BNB (BNB) $ 563.89 2.19%
Solana (SOL) $ 144.55 3.39%
XRP (XRP) $ 0.532664 1.65%
Cardano (ADA) $ 0.353447 0.63%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109629 1.74%
Al veya Sat Paribu

Kripto odaklı yerli girişim bottomUP’a büyük finansman desteği

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto odaklı sosyal finans uygulaması bottomUP, yeni yatırım turunda Can ve Ozan Olguner kardeşlerden 3 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldığını açıkladı.

bottomUP; Deniz Sağlam, Said Ünlü, Erdoğan Yücel ve Alex Yusifli tarafından kuruldu ve geçtiğimiz yılın Temmuz ayında lansmanını gerçekleştirdi. Uygulama, Discord, Telegram ve Twitter gibi sosyal medya platformlarında paylaşılan kripto işlem fikirlerini tek bir yerde toplayarak, trader’ların başarı oranlarını kullanıcılarla paylaşan bir Web3 ve kripto odaklı sosyal finans platformu olmayı amaçlıyor.

Yerli girişim, Türkiye ve dünya çapında 30 bin kullanıcı ve 60 analistiyle kripto piyasalarında işlem gerçekleştiren kullanıcılara işlem fikirleri sağlıyor. Bu sayede kullanıcılar, güvenilir ve başarılı analistlerin fikirlerinden faydalanarak daha bilinçli yatırımlar yapabiliyor.

bottomUP’ın gelecek hedefleri

Şirket, aldığı yatırımla birlikte hedeflerini büyütmeyi planlıyor. Bu yıl içerisinde yapay zeka destekli kripto portföy yönetim sistemini uygulamaya eklemeyi planlayan bottomUP, başarılı analistlerin işlemleriyle beraber bu işlemlerin risk oranlarını yapay zeka ile hesaplayarak kullanıcıların kümülatif kârını maksimize etmeyi hedefliyor. Bu yenilik, kullanıcıların daha güvenli ve kazançlı işlemler yapmalarına olanak tanıyacak.

Ayrıca, yıl sonuna doğru uygulama içerisinden kullanıcıların kripto fonlarını satın alabilecekleri merkeziyetsiz finans çözümleri geliştirmeyi amaçlayan bottomUP, token projesiyle de dikkat çekmeyi planlıyor. Bu adım, kullanıcılara daha fazla finansal özgürlük ve esneklik sunacak.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

FBI, LinkedIn’de Kripto Dolandırıcılığının Arttığını Açıkladı

Kripto para birimleri ile yapılan dolandırıcılıklar karşısında dikkatli olunması için devlet kurumları çeşitli uyarılar yapmaya devam ediyor. FBI, LinkedIn üzerinden gerçekleştirilen kripto para dolandırıcılığı hakkında kullanıcıları uyardı. Kripto Dolandırıcıları LinkedIn Kullanıcılarını Hedef Alıyor CNBC’nin haberine göre, LinkedIn son zamanlarda platformda yaşanan dolandırıcılık olaylarının arttığını kabul etti. LinkedIn üzerinde gerçekleştirilen bu dolandırıcılıkta kripto para yatırımcıları hedef ...

Bağlantıyı kopyala