Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Ünlü trader Peter Brandt, Bitcoin konusunda uyardı!

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Peter Brandt, X üzerinden yayımladığı bir gönderide Bitcoin hakkında düşüş uyarısında bulundu. Ünlü trader, kripto para piyasasının toparlanmış olmasına rağmen tehlikeli göründüğünü ifade etti.

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), ABD’den gelen makroekonomik veriler ve spot Ethereum ETF gündemiyle yükseliş yaşadı. Önceki düşüşlerin etkisini silen BTC, kripto yatırımcılarında heyecan yarattı.

Pozitif görünüm Brandt’ı ikna etmeye yetmedi. Trader, halen daha düşüş yaşanabileceğini öne sürüyor.

Bitcoin yükselişine ikna olmadı

Verilere göre, piyasa duyarlılığı birkaç gün içinde “Aşırı Korku” seviyesinden “Açgözlülük” seviyesine döndü. Kripto yatırımcıları yeniden iştahlandı.

Lider kripto para Bitcoin (BTC), geçtiğimiz gün 20 Haziran’dan bu yana en yüksek seviye olan 66.129 dolara ulaştı. BTC’deki yükseliş, kripto uzmanlarının dikkatini çekti.

Birçok analist yükselişin yeni başladığını ve BTC’nin 70.000 dolara yükseleceğini öne sürdü. Trader Rekt, önceki günlerde yayımladığı bir analizde BTC’nin 71.500 dolara temas edebileceğini belirtti.

Büyük bir kitleye erişen trader Peter Brandt ise farklı bir düşünceye sahip. Brandt, ETF’lere ve yatırımcılardaki heyecana rağmen daha yüksekler ve daha düşükler dizisinin devam ettiğini aktardı. Brandt, bu senaryoda BTC’nin düşüş yaşayabileceği konusunda uyarıda bulundu.

Kripto yatırımcıları Brandt’ın paylaşımına yoğun ilgi gösterdi. Bir yatırımcı, grafikte oluşan senaryonun tipik bir boğa bayrağı olduğunu belirtti.

Trader’ın senaryosuna göre BTC’nin 71.000 dolara yükselme ihtimali bulunuyor, ancak düşüşün derinleşmesi halinde fiyat 54.000 dolara gerileyebilir.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

Kriptoda yeni dönem: Öğrenme aşaması bitti

Google’da zincir üstü aramalar tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı. CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju, kripto sektöründe yeni bir dönemin başladığına değindi. Google Trends verilerinde, on-chain (zincir üstü) terimine yönelik ilgi dikkat çekti. Google’da zincir üstü aramaları Mayıs ayında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Kripto girişimi CryptoQuant’ın CEO’su Ki Young Ju, artan ilgiyi değerlendirdi. ...

Bağlantıyı kopyala