Bitcoin (BTC) $ 61,864.58 0.74%
Ethereum (ETH) $ 2,403.77 0.94%
BNB (BNB) $ 561.28 0.95%
Solana (SOL) $ 141.78 1.27%
XRP (XRP) $ 0.529598 0.93%
Cardano (ADA) $ 0.347451 1.13%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108484 1.09%
Al veya Sat Paribu

Solana (SOL) yüzde 17 arttı: Boğa koşusu mu geliyor?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Trader’lar, Solana’nın (SOL) grafiğinde bir yükseliş flaması modeli oluşmaya başladığını belirtti. Grafiğe göre, SOL her an bir kırılım gerçekleştirebilir.

Kripto para piyasasının toparlanma sürecine girdiği son bir haftada birçok altcoin dikkat çeken yükselişlere imza attı. Özellikle Solana, gerçekleştirdiği yükseliş ile ekosistemine de can suyu oldu.

SOL, son bir haftada yüzde 17 yükseldi. Solana blokzincirinde yer alan dogwifhat (WIF), son bir haftada yüzde 60’a yakın yükseliş gerçekleştirdi.

Trader’lar SOL yükselişini destekleyecek bir formasyonun ortaya çıktığına dikkat çekti.

Solana (SOL) boğası mı geliyor?

CryptoBusy, geçtiğimiz gün, “1 günlük grafikte SOL büyük bir flama oluşturdu” yorumunda bulundu. Analistin bahsettiği flama, fiyatın güçlü bir düşüşün ardından üçgen şeklinde konsolide olduğunda ortaya çıkıyor. Boğa flaması genellikle yükseliş ile sonuçlanıyor.

InvestAnswers, kripto para piyasasının gidişatına rağmen SOL’ün etkileyici bir güç gösterdiğini ve sağlam durduğunu öne sürdü.

CoinMarketCap’ten elde edilen verilere göre, piyasa değerine göre en iyi on kripto para arasında yer alan SOL, son bir haftada yüzde 17,01 yükselerek haftanın en çok yükselen ikinci altcoin’i oldu. Birinci sırada ise bir haftada yüzde 23,57 yükselen XRP yer alıyor.

Kripto analisti Honey, SOL’ün 160 dolardan işlem gördüğüne dikkat çekti. Honey, “Burası bir pivot alanı ve bu bölgeye girildiği için uzun vadeli pozisyonlar konusunda temkinli olacağım.” dedi. Analist kaldıraç konusunda dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Analist, SOL’ün potansiyel yükselişinin 192 dolar ile sonuçlanacağını, ancak mevcut seviyenin korunamaması halinde 140 dolara kadar bir düşüş gelebileceğini ifade etti.

Crypto Tony ise 160 doların gereken kritik desteği sağlamayacağına inanıyor. Tony, SOL’de halen daha yüzde 1,3’lük yükseliş gerektiğini öne sürdü.

Kripto analisti Tony, “Burada güzel bir yükseliş var, 163 doları destek olarak geri almak bir sonraki hedef.” yorumunda bulundu.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

İsviçre Blockchain Yasası İle Kripto Para Birimlerine Yeşil Işık Yakıyor

İsviçre parlamentosu, ülkedeki blockchain ve kripto para birimleri ile ilgili faaliyeti artırmayı amaçlayan; mevcut altı şirket ve finans kanunu için yeni bir dizi değişikliği oy birliğiyle kabul etti. Güncellenen reformlar, bu yaz İsviçre Temsilciler Meclisi tarafından kabul edilen ve Şubat 2021’den itibaren yürürlüğe girecek olan Blockchain Yasasını tamamlıyor. Mevcut kanunlarda yapılan değişikliklerin amacı, dijital menkul ...

Bağlantıyı kopyala