Bitcoin (BTC) $ 62,827.83 1.08%
Ethereum (ETH) $ 2,450.87 1.50%
BNB (BNB) $ 567.80 0.67%
Solana (SOL) $ 146.27 2.39%
XRP (XRP) $ 0.536836 1.25%
Cardano (ADA) $ 0.354024 0.38%
Dogecoin (DOGE) $ 0.112512 2.65%
Al veya Sat Paribu

Cropto tarım tokenları dünya çapında 70’e yakın ülkede tescillendi!

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Tarım sektörünü blokzincirle tanıştırarak Türkiye’nin ve Avrupa’dan Asya’ya uzanan geniş bir bölgenin ilk tarım token’ları ailesini oluşturan Cropto Tarım Token’ları globaldeki yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor.

cropto onay

Cropto marka tescili, Türkiye, Avrupa Birliği ülkeleri, İngiltere, Rusya, Çin, Japonya, Birleşik Arap Emirlikleri, Singapur, Avustralya, Malezya, Endonezya ve Brezilya gibi toplamda 70’e yakın ülkede onaylandı.

Bu önemli gelişme ile Cropto uluslararası arenada güçlü bir oyuncu olma yolunda kararlı adımlarla ilerlediğini gösterdi. Geniş bir coğrafyada marka tescili almış olması, şirketin küresel tanınırlığını ve güvenilirliğini artırıyor. Bu başarı, Cropto’yu hem yatırımcılar hem de iş ortakları için cazip bir seçenek haline getiriyor. Aynı zamanda, Cropto’nun Tarım RWA alanındaki liderlik pozisyonunu güçlendirirken inovasyon ve sürdürülebilirlik konularında öncü rolünü sürdüreceğinin de bir işareti.

cropto minted

Ayrıca, geçtiğimiz ay Cropto, Minted Connect ile önemli bir iş birliğine imza attı. Minted Connect, Birleşik Krallık, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde iş ortakları aracılığıyla veya doğrudan 500.000’den fazla kullanıcıya ulaşarak buğday, arpa, mısır ve fındık gibi tarım ürünlerini satın alma imkânı sunmaya hazırlanıyor. Altın, gümüş ve platin gibi değerli metallerin önemli bir global platformu olan Minted Connect, bu yeni ortaklıkla tarım ürünlerine 7/24, kolay, hızlı ve parçalı erişim sağlıyor. Bu iş birliği, Cropto’nun global büyüme hedefleri ile paralel olarak sektördeki etkisini daha da artırıyor.

Cropto Tarım Token’ları, küresel çapta tanınırlığını artırmak ve sektördeki konumunu pekiştirmek adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu ortaklık sayesinde, her iki marka da sektördeki konumlarını güçlendirerek, inovasyon ve sürdürülebilirlik alanında önemli adımlar atmayı hedefliyor.

cropto envanter denetim

https://www.cropto.io/tr/raporlar/envanter-denetim-raporlari

Cropto Tarım Token’ları aynı zamanda her finansal çeyrek sonunda yaptırdığı “Rezerv Kanıtı Denetimi (Proof of Reserve)” ile anlaşmalı güvenli depolarda muhafaza ettiği tarımsal ürünler ile uyumlu üretilen Cropto Buğday, Arpa, Mısır ve Fındık Token’larının miktarsal (1 kg = 1#Cropto) ve özellik olarak uyumluluğunu yatırımcıları ile paylaşmaktadır. Bu doğrultuda, Bağımsız Yeminli Mali Müşavirler tarafından yapılan, 2024 yılı 2.Çeyrek Cropto Envanter Denetimi yapılarak ilgili 2024 2.Çeyrek Envanter Denetim Raporu Cropto web sitesinde “Raporlar” ve “Şeffaflık” bölümlerinden yayınlanmıştır.

Cropto hakkında detaylı ve güncel bilgiler için:

Web Sitesi: www.cropto.io

X: cropto_io

Instagram: cropto.io

Linkedin: Cropto Agriculture Tokens

Yazar: BTCHaber

Coinbase’in Çok Faktörlü Kimlik Doğrulaması Hacklendi

Bleeping Computer, ABD merkezli en büyük kripto para borsası Coinbase’in, çok faktörlü kimlik doğrulama mekanizması Hacklendi ve 6.000 kullanıcıdan para çalınabileceğini açıkladı. Coinbase’in müşterilerinin hesaplarındaki güvenlik ihlali, açıklanan tarihlere göre Mart ve 20 Mayıs 2021 arasında gerçekleşti. 100’den fazla ülkeden yaklaşık 68 milyon kullanıcısı olan ABD merkezli borsanın, saldırıyı gerçekleştirmek için bilgisayar korsanlarının kullanıcının e-posta ...

Bağlantıyı kopyala