Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Powell’ın konuşması sonrası Bitcoin’de yükseliş

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Geçtiğimiz Cuma günü Fed Başkanı Jerome Powell’ın konuşmasının ardından, Bitcoin fiyatında olumlu beklentiler artış gösterdi. Yatırım kuruluşu KCP Capital’in yaptığı açıklamaya göre, Powell’ın konuşmasından bu yana Bitcoin fiyatında belirgin bir yükseliş yaşandı. Ancak kısa vadeli dalgalanmaların sürmesi bekleniyor.

Telegram CEO’su Pavel Durov Fransa’da tutuklandı

Telegram CEO’su Pavel Durov, Fransa’da tutuklandıktan sonra ülkedeki App Store’da bir numaraya yükseldi. Fransız savcıların açıklamalarına göre, Durov hakkında henüz resmi bir suçlama bulunmuyor ve çarşamba günü serbest bırakılabileceği belirtiliyor.

Celsius, alacaklılara 2,53 milyar dolar dağıttı

İflas eden Celsius’un yöneticisi, ilk durum raporunu yayınladı ve 251.000 alacaklıya 2,53 milyar dolardan fazla varlık dağıtıldığını açıkladı. Celsius, geçtiğimiz yıl Kasım ayında mahkemeden yeniden yapılandırma planı için onay almıştı.

Ripple davası XRP’ye yükseliş getirdi

Ripple’ın SEC’e karşı kazandığı hukuksal mücadelenin ardından XRP boğa formasyonu kırılımına yaklaşsa da başarılı olamadı. Analistler, dava haberinin ardından XRP’nin %65’lik bir yükseliş yaşadığını ve fiyatının yakında 3 dolara yükselebileceğini öne sürüyor.

emirhan erdogan

Yazar: Emirhan Erdoğan

Ethereum ETF’leri için yeni iddia

Kripto piyasasında sert düşüşler yaşanırken, Ethereum ile ilgili pozitif bir haber geldi. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Ethereum vadeli işlem ETF’lerini onaylamaya hazırlandığı bildirildi. SEC’in onaylaması halinde ETH vadeli ETF’leri ilk kez piyasaya sürülecek. SEC, Ethereum ETF’lerini onaylayabilir ABD’li düzenleyici kurumun, Ethereum vadeli ETF başvurularını onaylayacağı iddia edildi. Bloomberg’in konuya aşina kaynaklara dayandırdığı ...

Bağlantıyı kopyala