Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

Ripple’dan (XRP) Strike’a “Kopyalama” Suçlaması

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Bitcoin’i (BTC) El Salvador’a getiren ve bunu yaparken Lightning Network kullanan Strike, tüm endüstrisi için bir dönüm noktası olarak görülüyor. Ancak Ripple (XRP) bu konudan farklı düşünüyor.

Ripple’ın geliştirici ilişkileri direktörü Matt Hamilton’ın iddiasına göre Jack Mallers, şirketin ODL çözümünden çeşitli notlar aldı ve bunu kendi uygulamasında kullandı.

ODL çözümü, XRP ile fiat para birimleri arasında köprü kurulmasına olanak tanıyor.

Hamilton’ın iddiasına göre, Strike’ın Bitcoin’i Tether’e (USDT) dönüştürme biçimi, Ripple çözümüne çok benziyor.

“Strike daha sonra Bitcoin’leri alır ve gerçek zamanlı otomatik risk yönetimi ve ticaret altyapısını kullanarak bunları olarak USDT’ye dönüştürür.”

El Salvador’un gayri safi yurtiçi hasılasının yüzde 20’sini havaleler oluşturuyor. Bu nedenle Ripple için El Salvador oldukça kazançlı bir yer olabilir. Ancak ülke Lightning Network’ü zaten benimsemiş durumda.

Yazar: Cem Yavuz

Bitcoin Neden Düşüyor? – Son Dakika Şubat 2022

Rusya’nın Ukrayna’ya askeri operasyon ilan etmesiyle birlikte kripto para piyasası Bitcoin liderliğinde düşüş yaşadı. Aslında bu da “Bitcoin neden düşüyor?” sorusunun son birkaç saatlik yanıtı diyebiliriz. Piyasalardaki belirsizlik, doğrudan Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine de yansıyor. Belirsiz bir ortamın söz konusu olduğu şu saatlerde yatırımcı da elindeki enstrümanları geri çekiyor. Şimdilerde gözler ABD’nin yaptırımlarında. ...

Bağlantıyı kopyala