Bitcoin (BTC) $ 62,078.63 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,422.63 0.09%
BNB (BNB) $ 563.20 0.05%
Solana (SOL) $ 143.84 0.47%
XRP (XRP) $ 0.530615 0.46%
Cardano (ADA) $ 0.350071 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109289 0.53%
Al veya Sat Paribu

Binance’in NFT Pazar Yeri Dali ve Warhol ile Açılıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para borsası Binance’in NFT pazar yeri yarın açılıyor. Platform Warhol ve Dali’nin eserlerini içeren bir açık artırma ile başlayacak.

Premium düzeyde olacak Genesis adlı açık artırma, Andy Warhol’un “Three Self-Portraits”in ve Salvador Dali’nin “Divine Comedy: Rebeget” NFT’leri ile açılacak. Açık artırmanın teması ise “NFT’lerle yeni bir Rönesans dalgası” olarak açıklandı. Basın açıklamasında ayrıca şu ifadeler yer aldı:

“NFT teknolojisi, dijital mülkiyet kavramını ilk kez hayata geçirerek dünya sanatında köklü bir devrim yarattı. ‘Genesis’ müzayedesi bu fikri temsil ediyor ve tarihteki ‘değişim rüzgarı’ dönemlerini temsil eden iki değerli parçayı getiriyor.”

Açık artırmada ayrıca kullanıcıların özel NFT’lere ulaşmalarını sağlayacak bir “gizemli kutu” da yer alacak. Her kutuda bir değişen oranlarda nadirliğe sahip NFT’ler yer alacak. İlk gizemli kutu koleksiyonu, İtalyan sanatçı Simone Legno tarafından yaratılan 16 “tokidoki” karakterini içerecek.

Yazar: Dilek Sarı

KriptoVeteran: Kripto Paralar Enflasyondan Korur mu?

Melis Hazal Karagöz’ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen, Paribu Sponsorluğundaki #KriptoVeteran’ın yeni bölümü yayında. Erkan Öz, Cemil Şinasi Türün ve İsmail Hakkı Polat ile birlikte, Bitcoin’de yaşanan uluslararası gelişmeleri kripto varlık piyasası ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Konu Başlıkları: Bitcoin ETF gelişmeleri Hiperenflasyon geliyor mu? Bitcoin, Türkiye için güvenli liman olabilir mi? –Melis Hazal Karagöz, ilk olarak İsmail Hakkı Polat’a Bitcoin’de yaşanan ...

Bağlantıyı kopyala