Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

Jesse Powell, Bitcoin’in (BTC) Yaşadığı Değer Kaybını Sıradan Bir Olay Olarak Nitelendirdi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kraken CEO’su Jesse Powell, Bitcoin’in (BTC) düşüşünü, sıradan bir olay olarak değerlendiriyor.

Son iki ay içerisinde Bitcoin’in gösterdiği düşüş sebebiyle, sektör içerisinde olumsuz bir hava yaşanıyor. Kraken CEO’su ise Bitcoin’in yaşadığı değer kaybını “parkta yürüyüş” gibi sıradan bir olay şeklinde ifade ediyor.

“Bu benim için sıradan bir gün, sadece parkta bir yürüyüş. Bu, son on yıldır üzerinde bulunduğum rollercoaster’da sadece küçük bir düşüş. Tarihsel olarak, bu geçmişte gördüklerimizle karşılaştırıldığında gerçekten hiçbir şey değil”

Powell’a göre, FUD’a kapılıp çıkış yapan trader’ların büyük bir bölümü, sektöre yeni giriş yapan kişiler. Çünkü uzun zaman ölçeğine bakıldığında Bitcoin hale en iyi performans gösteren kripto paralar arasında yer alıyor.

“Çin’in Baskısı Olumlu Bir Gelişme”

Powell, Çin’in kripto para sektörü üzerindeki baskısının kötü bir şey olmadığı aksine iyi bir gelişme olduğunu düşünüyor. Powell, Çin’in bu baskısıyla beraber Bitcoin madenciliği konusunda ABD’nin öne çıkacağını düşünüyor.

“Bu, Amerika Birleşik Devletleri’nin tüm bu madenciliği ele geçirmesi için büyük bir fırsat gibi görünüyor. Kripto para endüstrisinin bir parçasına sahip olmak bizim için büyük bir stratejik kazanç olacaktır”

Yazar: Cem Yavuz

ABD Senatörü Cynthia Lummis: Fed Bilançosunda Bitcoin Tutmalı

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında yorumları ile sık sık gündeme gelen Wyoming eyaletinden ABD Senatörü Cynthia Lummis Federal Rezerv’e bir öneride bulundu. Cynthia Lummis Fed’in Bitcoin Tutması Gerektiğini Önerdi Wyoming eyaletinden ABD Senatörü Cynthia Lummis, Fed’in bilançosunda Bitcoin (BTC) tutması gerektiğini önerdi. Orrin G. Hatch Vakfı’nın ev sahipliğinde düzenlenen bir panelde konuşan Lummis, ...

Bağlantıyı kopyala