Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Paydek, Latin Amerika’da da ‘RippleNet’ Dedi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Birleşik Krallık’ta birçok farklı ödeme teknolojileri şirketi bulunuyor. Paydek de bunlardan biri. Paydek, daha önce yaptığı açıklamalarda, Afrika pazarı için Ripple‘ın altyapısını kullanacağını duyurmuştu. Şimdi ise bu ağı biraz daha genişletiyor. Paydek, Latin Amerika pazarında da RippleNet ağını kullanacağını duyurdu.

Paydek, Latin Amerika çalışmaları için Localpayment isimli şirketle anlaştı.

Paydek, RippleNet ile Gerçek Zamanlı Ödemeleri Hızlandıracak

Ripple, konuyla ilgili yaptığı basın duyurusunda Paydek’in yeni hamlesini doğruladı. Bu arada Paydek’in Afrika’da XOF, XAF, SLL, KES, RWF, TZS, GHS, UGX ve ZAR dahil olmak üzere dokuz yerel para birimini desteklediğini belirtelim. Latin Amerika’da desteklenen para birimleri ise şöyle sıralanıyor: MXN, ARS, CLP ve UYU.

paydek latin amerikada da ripplenet dedi 2

Afrika ve Latin Amerika ülkelerinde, serbest ve isteğe bağlı olarak çalışanlar, RippleNet sayesinde ödemelerini gerçek zamanlı gönderip alabilecekler.

Paydek’in genel müdürü Terry Hopkinson yaptığı açıklamada Ripple’ın sunduğu fırsatları kullanarak bu bölgelerde güvenli, hızlı ve ekonomik ödemeler için yeni altyapı oluşturmayı planladıklarını belirtti.

RippleNet, küresel bir ağdaki ortakların iş performanslarını ve ölçeklerini hızlandırmalarına yardımcı olmak için blok zinciri teknolojisini kullanıyor.

Yazar: Hazal Orta

Square, Bitcoin Odaklı Merkeziyetsiz Borsa tbDEX’i Duyurdu

Twitter’ın kurucu ve CEO’su Jack Dorsey tarafından kurulan ve yönetilen Square, başta Bitcoin olmak üzere kripto paralara olan desteği ve yatırımları ile bilinen bir şirket. Son olarak Square, bir süredir planladığı Bitcoin (BTC) odaklı merkeziyetsiz borsası tbDEX’i duyurdu. Square, tbDEX ile Merkeziyetsiz Borsa Planını Hayata Geçirdi Jack Dorsey uzun süredir Bitcoin ve kripto varlık destekçisi ...

Bağlantıyı kopyala