Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Mike McGlone, Bitcoin ETF’si Hakkında Konuştu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Bloomberg Intelligence’ın kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone, verdiği bir röportajda Bitcoin‘in EFT’si hakkında konuştu. McGlone’a göre ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Bitcoin borsasında işlem gören bir fonu Ekim ayı sonlarına doğru onaylayabileceği düşünüyor.

McGlone konu hakkında, ABD’li düzenleyiciler, Bitcoin ETF başvurularını arttırmaya devam ederse, bu yönde olan baskılar artacağını öngörüyor. Ünlü stratejist aynı zamanda ABD’nin, birkaç Bitcoin ve Ethereum ETF’sini onaylamış olan Kanada örneğini takip edeceğini söylüyor.

mike mcglone bitcoin etfinin onaylanabilecegini soyledi

ETF, SEC için Bir Basamak Olacak

Vadeli işlem tabanlı bir ETF, büyük olasılıkla SEC için bir basamak olacak. Analist, vadeli işlem tabanlı bir ETF en iyi şey olmayabileceğini ancak hiç yoktan iyi olacağı görüşünde.

Bloomberg’in kıdemli ETF stratejisti Eric Balchunas, daha önce ETF onayının Kasım ayına kadar gelebileceğini ifade etmişti.

McGlone ayrıca, devam eden düzenlemelere rağmen Bitcoin fiyatının bu yıl 100.000 dolara ulaşabileceği düşünüyor. McGlone aynı zamanda geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in potansiyel olarak öldüren düzenleyiciler için açıklama yapan Ray Dalio’nun yorumuna, çözümün interneti yasaklamanın tek yolu olduğunu söyledi.

Yazar: Sena Karakılıç

Andre Cronje’den Fantom açıklaması

Ünlü kripto girişimcisi Andre Cronje, kasım ayında Fantom projesine dönüş yapmış gibi görünerek token fiyatlarında yüzde 20’lik bir artışa sebep oldu. Ancak Cronje, projeden asla gerçekten ayrılmadığını iddia ediyor. Andre Cronje, Fantom’dan Hiç Ayrılmadığını Açıkladı Kripto dünyasının meşhur ismi Andre Cronje, kasım başında uzun bir aradan sonra Fantom projesine geri döndüğüne dair söylentilerle token fiyatını ...

Bağlantıyı kopyala