Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Binance, Türkiye’deki Faaliyetleri için İş İlanı Açtı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

En popüler kripto varlık işlem platformlarından biri olan Binance, zaman zaman açtığı iş ilanlarıyla yeni kişileri ekibine dahil ediyor. Dünyanın farklı ülkelerinde faaliyet gösteren borsanın ülkemizde de faaliyetleri mevcut. Binance Türkiye’deki faaliyetleri için yeni bir iş ilanı yayınladı. İlana göre aranan kişi Türkiye’deki faaliyelerde Hukuk Müşaviri olarak görev yapacak.

Binance, Türkiye’deki Faaliyetleri için Hukuk Müşaviri Arayışında

Binance, Türkiye’deki faaliyetleri için açtığı iş ilanını web sitesi üzerinden yayınladı. İlanda, aranan kişinin iş tanımı da yer alıyor. Bazı maddeler şöyle:

Türkiye’nin bölgesel ve ticari ekiplerini genel tavsiye, sözleşme incelemesi, yerel ticari, kurumsal, iş, fikri mülkiyet vb. dahil olmak üzere çeşitli yasal konularda müzakerede yardım dahil olmak üzere yasal konularda desteklemek,
Türkiye’nin yasal ve uyum programının ve devam eden düzenleyici stratejinin geliştirilmesi ve yönetimi,
Yerel ekiplere stratejik destek sağlamak için yasal sorunları ve çözümleri proaktif olarak belirlemek,

binance turkiyedeki faaliyetleri icin is ilani acti 2

Bu arada ilana başvuracak kişilerin hukuk alanında lisans diploması olması gerekiyor. Ayrıca 5 yıllık deneyim de aranan şartlar arasında. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ve Türkiye Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu gibi mali düzenleyici kurumlarla daha önce çalışmış olmak da kişiyi avantajlı hale getiriyor.

İlanın detaylarına buradan bakabilirsiniz.

Yazar: Hazal Orta

DIGG Nedir?

DIGG, fiyatı Bitcoin’e (BTC) dayandırılmış yenilikçi bir kripto para olarak tanımlanabilir. BadgerDAO adlı bir platform tarafından geliştirilip piyasaya sürülen DIGG token’ler BTC fiyatı neyse o değerden alınıp satılıyor. Sabit fiyatlı kripto paraları andıran bu token değeri dolara ya da başka bir itibari paraya değil de BTC’ye sabitlenmiş ilk token olma özelliği taşıyor. BadgerDAO’nun web sayfasında ...

Bağlantıyı kopyala