Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Verifone ve BitPay Kripto Ödemelerini İçin Anlaştı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

BitPay Salı günü yaptığı resmi açıklamada, Verifone’un mağaza içi ve e-Ticaret Bulut Hizmetleri platformlarında kripto para birimi ödemelerini etkinleştirmek için yeni bir anlaşma yaptığını duyurdu. Blockchain ödeme teknolojisi altyapısını kolaylaştırmak için ödeme çözümleri sağlayıcısı, Verifone ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Kripto ödeme hizmetleri, ilk olarak bu yılın sonuna kadar Amerika Birleşik Devletleri’ndeki müşterilere sunulacak.

Verifone, en iyi perakende markalarından bazılarına uçtan uca ödeme ve ticaret çözümleri sunan küresel bir şirket. Şirket, sağladığı verilere göre, 600.000’den fazla müşteriye hizmet veriyor ve yıllık 440 milyar doların üzerinde işlem gerçekleştiriyor.

verifone ve bitpay kripto odemelerini icin anlasti

Verifone ve BitPay ile Kripto Ödemeleri Yaygınlaşıyor

Verifone APM’ler başkanı Jeremy Belostock, konuyla alakalı şu ifadelere yer verdi:

 “Müşteri tabanımız birkaç yeni gelişmiş ödeme yöntemini (APM’ler) etkinleştirmekle meşgul ve kripto ödemeleri için pazar bu yıl patlama yaşadı. Birlikte müşterilerimiz için tüm olası zorlukları çözdük: Oynaklık veya dolandırıcılık gibi ters ibraz riski yok, düşük uygulama maliyetleri ve tüketiciler ödeme deneyimini çok sorunsuz bulacaklar.”

Ek olarak iki şirket arasındaki bu ortaklık, Verifone’a daha sonraki bir tarihte stratejik yatırımlar yapma hakkı verecek.

Verifone CEO’su Mike Pulli ise konuyla alakalı şu açıklamalarda bulundu:

“Bu ortaklık, Verifone’un müşterileri için devrim niteliğinde ve anlamlı ödeme deneyimleri sağlama konusundaki kararlılığını vurgulamaktadır. Gelişmiş Ödeme Yöntemi platformumuz sağlam ve BitPay’li bu kripto çözümü, Verifone ve müşterilerimiz için muazzam değer katıyor.”

Yazar: Cem Arslan Kurt

Bitcoin ve Ether’de soğuk duş: Neden düşüyor?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin’lerin öncüsü Ether (ETH), gece saatlerinden bu yana yüzde 7’nin üzerinde değer kaybetti. Bitcoin ve Ether’in düşüşü sürecek mi? Kripto para piyasasında pozitif görünüm devam ediyor mu? Kripto yatırımcıları güne kırmızı bir görünüm ile başladı. Bitcoin (BTC) ve Ether (ETH) öncülüğünde piyasa, gece saatlerinde başladığı düşüşü sabaha karşı ...

Bağlantıyı kopyala