Bitcoin (BTC) $ 61,987.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,417.12 0.31%
BNB (BNB) $ 562.51 0.25%
Solana (SOL) $ 143.14 0.86%
XRP (XRP) $ 0.53113 0.63%
Cardano (ADA) $ 0.349651 1.18%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10866 0.50%
Al veya Sat Paribu

Tether’in Piyasa Manipülasyonu Davasında Bazı İddialar Reddedildi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Tether Bitfinex’e açılan dava, iki yıl yıldır devam ediyor. Dava, ikilinin piyasayı manipüle ettiği iddialarına dayanıyordu. Ancak bugün, ABD Bölge Yargıcı Katherine Polk Failla, davayla ilgili önemli bir karar verdi. Failla, sanıklar aleyhindeki iddiaların yarısını reddetti.

Tether Piyasa Manipülasyonu Davasında Son Durum

ABD Bölge Yargıcı Katherine Polk Failla, Tether ve Bitfinex davasındaki bazı iddiaları reddettikten sonra, ikili, diğer iddialarla ilgili de uzlaşmaya istekli olmadıklarını belirtti ve bu iddiaları ‘haksızlık’ olarak değerlendirdi.

Ayrıca ikili yaptığı ortak açıklamada Yargıç Failla’ya teşekkür de etti.

tetherin piyasa manipulasyonu davasina iddialar reddedildi 2

Bu arada açılan davanın 1 trilyonun üzerinde değeri olduğunu belirtelim. İddialara göre Tether ve Bitfinex, kripto para piyasasıyla oynuyor. Davaya sonradan Bittrex ve Poloniex isimli kripto varlık borsası da eklendi.

Tether ve Bitfinex, davanın açıldığı aynı ay içinde davayı reddetmek için harekete geçmişti. Ağustos 2020’de sanıklar, özet karar için bir dava açmıştı. Özet karar, hukukta, özet karar, bir mahkeme tarafından bir taraf için ve diğer taraf aleyhine özet olarak, yani tam bir yargılama yapılmadan verilen karar olarak açıklanabilir.

Yazar: Hazal Orta

Bored Ape NFT’lerinin Yaratıcısı Yuga Labs’a 450 Milyon Dolar Yatırım

Son günlerde çıkarttığı ApeCoin ile sık sık gündeme gelen Bored Ape Yacht Club‘ın arkasındaki şirket Yuga Labs, bu sefer de aldığı devasa yatırımla gündeme geldi. Şirket, 450 milyon dolar yatırım alarak değerini 4 milyar dolara çıkartmayı başardı. Yatırım turun lideri, daha önceki raporlara göre bir Yuga Labs bağış toplama kampanyası yapan Andreessen Horowitz’di. Diğer katkıda bulunanlar ...

Bağlantıyı kopyala