Bitcoin (BTC) $ 62,249.68 0.08%
Ethereum (ETH) $ 2,430.47 0.74%
BNB (BNB) $ 563.70 0.42%
Solana (SOL) $ 144.43 0.88%
XRP (XRP) $ 0.532305 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.350468 0.54%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109869 0.74%
Al veya Sat Paribu

Coinshift, Finansman Turunda 2,5 Milyon Dolar Artırdı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto hazine yönetim platformu MultiSafe, Coinshift olarak tekrar markalaştı. Coinshift, seed finansman turunda 2,5 milyon dolar artırdığını açıkladı.

Yatırımcılar arasında sırasıyla şu şirketler yer aldı; Sequoia Capital India, Weekend Fund, ConsenSys Mesh, DeFi Alliance, Ethereal Ventures, Fintech Collective ve Gnosis yer aldı. Turda lider yatırımcı yoktu.

Tura destek veren diğer yatırımcıların arasında ise Dancer Labs’ın kurucu ortağı ve CEO’su Fernando Martinelli, Poligon’un kurucu ortağı ve CEO’su Sandeep Nailwal, Aave’de kurumsal iş başkanı ve eski Digital Currency Group’tan Larry Sukernik yer aldı.

coinshift finansman turunda 25 milyon dolar artirdi 2

Coinshift, Platformunu ve Ekibini Genişletmeyi Planlıyor

Coinshift’in kurucusu ve CEO’su Tarun Gupta, Bu turun bir öz sermaye fonu turu olduğunu ve Coinshift’in ilk bağış toplaması olduğunu dile getirdi. Ayrıca elde edilen sermaye ile beraber Hindistan merkezli Coinshift, platformunu ve ekibini genişletmeyi planlıyor. Gupta, şu anda Coinshift için çalışan altı kişi olduğunu ve yaklaşık beş kişiyi daha işe almayı planladığını söyledi.

Platformu genişletme konusu ile ilgili olarak Gupta, nakit yönetimi ve getiri elde etmek ve varlık tahsisi de dahil olmak üzere kripto hazine yönetimi çözümü için çalışmaların devam ettiğini söyledi. 

Yazar: Sena Karakılıç

Bitcoin (BTC) ve Ether (ETH) yükseliş sonrası soluklanıyor

Kripto para piyasası Şubat ayının son günleri yaklaşırken yatay bir seyir izliyor. 1 trilyon dolarlık piyasa değerini koruyan en büyük kripto para Bitcoin, 52 bin dolar sınırını aşamasa da yükseliş ve düşüş arasında henüz denge bozulmadı. Son 24 saatte yüzde 0,7 gerileyen BTC Salı sabahına 52 bin dolardan başlıyor. Bitcoin’in yerinde saydığı hafta sonunda öne ...

Bağlantıyı kopyala