Bitcoin (BTC) $ 62,249.68 0.08%
Ethereum (ETH) $ 2,430.47 0.74%
BNB (BNB) $ 563.70 0.42%
Solana (SOL) $ 144.43 0.88%
XRP (XRP) $ 0.532305 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.350468 0.54%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109869 0.74%
Al veya Sat Paribu

Polygon Ağ Ücreti Artıyor! Sebebi Spam İşlemler

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Polygon kurucu ortağı Sandeep Nailwal, Matic Forum üzerinden bir gönderi yayınladı. Yayınlanan gönderide Polygon ağı üzerindeki spam işlemlere dikkat çekiliyor. Ayrıca, bu spam işlemlere karşı önlem almak adına bir de çözüm açıklanıyor. Polygon ücreti, spam işlemlere karşı artırılacak.

Polygon, Spam İşlemlere Karşı Ağ Ücretini Artıracak

Spam saldırılardan zarar gören ağlardan biri de Polygon. Şimdi bunun için ağda yeni bir önlem alınıyor. Polygon kurucu ortağı Sandeep Nailwal‘ın gönderisine göre, ağ ücretleri 1 Gwei’den 30 Gwei’ye yükseliyor.

Ağ ücretlerinin artması, spam işlemlerini daha zor hale getirecek çünkü bu ücretlerin artması maliyeti önemli derecede artıracak.

polygon ag ucreti artiyor sebebi spam islemler 2

Polygon ağ ücreti ile ilgili karara karşı, topluluk tarafından da gelebilecek bazı eleştiriler yok değil. Bunlardan biri de Polygon ekibinin istediği zaman ağ ücretini artırma yetkisine sahip olması.

Tabii popülerleşen platformlar için ücretlerin artması da çok şaşırtıcı değil. Günlük aktif adres sayısında bu ay Ethereum’u geride bırakan Polygon da popülerliği artan platformlar arasında.

Polygon’un çalışmaları arasında NFT dünyasına girişin olduğunu da söyleyelim. Platform bu alana geçiş de dahil olmak üzere birçok yeni çözüm ve ürün geliştirme çalışmalarına devam ediyor.

Yazar: Hazal Orta

Tinder Yetkilisi Web3 Oyun Stüdyosuna Katıldı

Web3 tabanlı oyun şirketleri büyümeye devam ediyor. Tinder’on eski baş ürün sorumlusu Josh Sell, web3 oyun stüdyosuna katıldı. Web3 Oyun Stüdyosu N3twork Büyümeye Devam Ediyor Tinder’ın eski baş ürün sorumlusu olarak görev yapan Josh Sell, yeni görev alacağı şirketi açıkladı. Sell tarafından yapılan açıklamada web3 oyun şirketi olan N3twork Studios’un baş işletme sorumlusu olarak işe ...

Bağlantıyı kopyala