Bitcoin (BTC) $ 61,918.59 0.76%
Ethereum (ETH) $ 2,399.11 1.32%
BNB (BNB) $ 561.57 0.85%
Solana (SOL) $ 142.40 1.05%
XRP (XRP) $ 0.534436 0.52%
Cardano (ADA) $ 0.348898 1.03%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108507 1.25%
Al veya Sat Paribu

BitGo Yöneticisi: Şirketler, Bilançolarına BTC Eklemek İstiyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto varlıklara olan ilgi hem bireysel hem de kurumsal düzeyde artıyor. Yatırımcılar, burada da varlık sahibi olmak için gözünü kucağını açmış durumda. BitGo EMEA Genel Müdürü Darren Jordan da şirketlerin bilançolarına düzenli olarak nasıl Bitcoin (BTC) ekleyebileceklerini sorduklarını söyledi.

BitGo Yöneticisi: Şirketlerin BTC Peşinde

Londra’da Token 2049 isimli bir konferans düzenlendi. Bu konferansta konuşan isimlerden biri de BitGo EMEA Genel Müdürü Darren Jordan oldu. Jordan, şirketlerin, bilançolarının küçük bir kısmını BTC‘ye tahsis etmek istediğini söyledi. Jordan bunu, ‘Son 12 aydaki en önemli değişiklik’ olarak değerlendirdi.

bitgo yoneticisi sirketler bilancolarina btc eklemek istiyor 2

Yönetici, bunun çok fazla eğitim gerektirdiğini ve şirketlerin, likidite, düzenleyici çerçeveler ve buna izin verilip verilmeyeceği konusuna kafa yormaları gerektiğine dikkat çekti.

Aynı etkinlikte konuşan bir diğer isim de Trading CEO’su Michael Moto oldu. Moro da Jordan’ı destekledi. Şirketin, 2015 yılından beri hedge fonlarla çalışmasına ve o zamandan beri aile ofisleri ve benzeri işletmelerin pazara girmesine rağmen, bunun geçen yıldaki en büyük değişikliklerden biri olduğunu söyledi.

Yazar: Hazal Orta

Nicola Giorgi: Türkiye, Metaverse’ü En Çok Arayan Ülke

Metaverse evreninin hızla gelişmesiyle beraber birçok önemli isim bu alanda konuşmaya ve metaverse’ü gündemde tutmaya başladı. Dünyada ve Türkiye’de yoğun ilgi gören metaverse, özellikle son zamanlarda birçok konuşmaya, panele veya yayına konu olmaya devam ediyor. Bu kez PwC İtalya Kıdemli Yönetim Kurulu Danışmanı Nicola Giorgi, “Metaverse’ün Sunduğu İş Fırsatları” başlıklı bir konuşma gerçekleştirerek metaverse’ü ele ...

Bağlantıyı kopyala