Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Sotheby’s NFT Eserleri için Kendi Metaverse’ini Başlatıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Sotheby’s Müzayede Evi, potansiyel alıcılara, NFT sanat eserleriyle etkileşim kurmanın yeni bir yolunu sunmak için kendi metaverse’ini başlatma kararı aldı.

Metaverse, kullanıcıların yaşayabileceği, gerçek dünyanın öğelerini taklit etmeye ve genişletmeye çalışan sürükleyici bir dijital ortam. Bu sayede, NFT eserlerle etkileşim kurmak mümkün olacak.

sothebys nft eserleri icin kendi metaverseini baslatiyor

Sotheby’s, Metaverse Deposu Aracılığıyla Hizmetleri Genişletmek İstiyor

Başlatılacak olan Metaverse deposu, kullanıcıların sürükleyici bir şekilde dijital dünyada bulunan 53 sanat eserini keşfetmelerine ve öğrenmelerine olanak tanıyacak. Aralarından herhangi birini satın almak isteyenler, ünlü kripto tasarımcısı Pak tarafından oluşturulan kendi dijital avatarlarını kullanarak işlem yapabilecekler.

Sotheby’s, metaverse deposu aracılığıyla sunulan hizmetleri; birincil teklifleri, dinamik müzayedeleri, açık sürümleri ve üretken sanat eserlerini üretme yeteneklerini içerecek şekilde genişletmeyi planlıyor. 

Ayrıca Sotheby’s Hong Kong’un dijital sanat satışlarından sorumlu eş başkanı Max Moore konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

İlk NFT satışımızı kavramsallaştırdığımız andan itibaren, Sotheby’s’in gelişen NFT ekosistemi ile geleneksel sanat dünyası arasında köprü kurmak için benzersiz bir konumda olduğunu fark ettik. O zamandan beri, NFT hareketinin en etkili beyinlerinden bazılarıyla uyum sağlayarak, özel bir pazaryeri tasarlamak için dijital sanat ortamının her yönünü keşfetmek için aylar harcadık

Aynı zamanda belirtmek gerekirse; Müzayede evi Ether, Bitcoin, USDC veya çeşitli kripto varlıklar ile ödeme kabul ediyor.

Yazar: Sena Karakılıç

DAPS Coin Nedir?

Konuya hızlı bir giriş yapalım… “DAPS” neden büyük harflerle yazılmış? Çünkü bu bir kısaltma ve açılımı şu şekilde: Decentralized Anonymous Payment System Bunu “Merkeziyetsiz Anonim Ödeme Sistemi” olarak çevirebiliriz. Sadece bu açıklama bile projenin ne olduğunu büyük oranda açıklıyor. İlk bakışta bir proje hakkında fikir sahibi olabilmek önemli. Warren Buffett incelediği bir projeyi anlamadığında ona ...

Bağlantıyı kopyala