Bitcoin (BTC) $ 62,006.61 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,421.87 0.08%
BNB (BNB) $ 562.73 0.25%
Solana (SOL) $ 143.33 0.83%
XRP (XRP) $ 0.53041 0.44%
Cardano (ADA) $ 0.349932 1.37%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109081 0.39%
Al veya Sat Paribu

AMC CEO’su Dogecoin ile Bilet Alımı İçin Tarih Verdi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Popüler kripto para Dogecoin, birçok alanda kullanılabilir hale gelmeye devam ediyor. Yakın zamanda Dogecoin kabul edeceğini açıklayan sinema devi AMC, başlangıç için tarih verdi. AMC CEO’su Adam Aron, yaptığı bir röportaj sırasında dünyanın en büyük sinema salonu zincirinin 2022’nin ilk çeyreğinde Dogecoin’de ödemeleri kabul etmeye başlayacağını duyurdu:

AMC CEO’su Adam Aron: “Dogecoin’i 2022’nin ilk çeyreğinde alabileceğimizi düşünüyorum.”

amc ceosu dogecoin ile bilet alimi icin tarih verdi 1

AMC Sinemalarında Dogecoin ile Ödeme Dönemi Başlıyor

Müşteriler, popüler “meme” kripto para birimi ile biletler için ödeme yapıp, imtiyazlı stant satın alabilecekler. Böylelik hem Bitcoin hem de DOGE kabul eden AMC, müşterileri oldukça geniş bir ödeme skalası sunmuş olacak.

AMC’nin Bitcoin ve Dogecoin’in yanında Ethereum (ETH) ve Litecoin’i de (LTC) desteklediğini hatırlatmakta fayda var.

AMC kısa bir süre önce sinema salonlarında Dogecoin’i kabul edeceğini duyurmuştu. İlk etapta eGift ürünü için kullanılabilir olan bu özellik sonrasında ödeme seçeneği olarak güncellendi.

Bitcoin, Ethereum ve Litecoin’in ardından bir anket ile takipçilerine Doge kabul edip etmemelerini soran AMC CEO’su Adam Aron, oy çoğunluğu ile Dogecoin’in istenmesinden etkilenmiş ve ardından meme kripto paranın ödeme seçeneklerine ekleneceğini duyurmuştu.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Netflix Dizisi Mezarlık’ta Bitcoin Detayı

Kripto para birimlerinin benimsenmesiyle ilgili her gün yeni bir haber çıkmaya başladı. Kurumsal şirketlerden bireysel yatırımcılara kadar bu alandaki fırsatları kaçırmak istemiyor. Diğer yandan eğlence dünyasında da kripto para birimleri ve Bitcoin kendine yer buluyor. Netflix dizisi Mezarlık‘ta yer alan Bitcoin detayı da onlardan biri oldu. Netflix Dizisi Mezarlık’ta Bitcoin Göndermesi Kadın cinayetlerine odaklanan bir ...

Bağlantıyı kopyala