Bitcoin (BTC) $ 62,249.68 0.08%
Ethereum (ETH) $ 2,430.47 0.74%
BNB (BNB) $ 563.70 0.42%
Solana (SOL) $ 144.43 0.88%
XRP (XRP) $ 0.532305 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.350468 0.54%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109869 0.74%
Al veya Sat Paribu

Valkyrie, Bitcoin Vadeli İşlemler ETF’i (BTF) NASDAQ’ta!

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

ProShares’in Bitcoin Strategy ETF’i BITO’nun NYSE’de listelenmesinin ardından şimdi de sıra Valkyrie Funds‘a geldi. Valkyrie’nin Bitcoin Vadeli İşlemleri ETF’i (BTF), günün erken saatlerinde NASDAQ’ta işleme açıldı.

Hatırlayacağınız gibi ProShares’in BITO’su üç gün önce NYSE’de listelenmişti.

Valkyrie, Bitcoin Vadeli İşlemler ETF’i (BTF), NASDAQ’ta İşlem Görmeye Başladı

Valkyrie’nin BTF’si yalnızca Chicago Ticaret Borsası (CME) Bitcoin vadeli işlem piyasasının değerini takip etmeyi amaçlıyor. Haberin yazımı sırasında BTF, 25.23 dolardan fiyatlanıyor. Güncel fiyata bakmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Konuyla ilgili açıklama yapan CME Group Global Hisse Senedi Endeksi ve Alternatif Yatırım Ürünleri Başkanı Tim McCourt şunları söyledi:

“CME Bitcoin vadeli işlemlerine dayalı ETF’lerin onaylanması, daha geniş bitcoin ekosistemi için olumlu bir gelişme ve şeffaf, derinden likit ve düzenlenmiş vadeli işlem sözleşmelerimiz aracılığıyla Bitcoin’e maruz kalmaya yönelik güçlü büyüme ve müşteri talebinin bir yansımasıdır. Valkyrie Bitcoin Strategy ETF gibi fonların piyasaya sürülmesi, kripto türevleri için önemli bir kilometre taşını işaret ediyor ve çok çeşitli kurumsal ve perakende yatırımcılar için yeni fırsatlar yaratarak vadeli işlemleri oldukça tamamlayıcı olacak.”

valkyrie bitcoin vadeli islemler etfi btf nasdaqta 2

Bitcoin ve diğer kripto varlıklar, insanların yatırım stratejileri arasında giderek daha değerli hale geliyor. İstatistiklere göre, yaklaşık 21 milyon Amerikalı hali hazırda kripto sahip. Gemini tarafından yapılan bir ankete göre ise bu sayı gelecek yıl 51 milyonu görecek.

Konuya dair Valkyrie CEO’su Leah Wald da şunları söyledi:

“Bitcoin Strategy ETF’i, bu varlık sınıfı için ileriye doğru büyük bir adım. Yatırımcıların, güvenilir bir borsada işlem gören ve şu anda mevcut olan herhangi bir yatırım kadar kolay alınıp satılabilen, düzenlenmiş, şeffaf bir ürün aracılığıyla dijital varlık piyasalarına katılmalarını sağlayacak”

Yazar: Hazal Orta

Tornado Cash (TORN) Fiyatı Yaptırım Sonrası Yarıya Düştü

Adını genellik saldırı ve dolandırıcı haberleri ile duyduğumuz Tornado Cash, artık kriptonun kötü çocuğu konumunda. ABD Hazine Bakanlığı‘nın kara listeye aldığı Tornado Cash, beraberinde birçok ağ tarafından da kara listeye alınarak proje ile ilişkisi olan adreslere bloklamalar gerçekleştirildi. Yaşanan üst üste sorunlar sonrası karıştırıcı protokolün yerel token’ı TORN ise fiyatının yarıdan çoğunu yitirdi. Tornado Cash ...

Bağlantıyı kopyala