Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Ticaret Platformu Wealthsimple, Shiba Inu’yu Listeledi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kanadalı ticaret platformu Wealthsimple, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Shiba Inu kripto para birimini listelediğini duyurdu.

Wealthsimple; 2020’de kripto varlık ticaretine başlarken, “Wealthsimple Digital Assets” adlı yeni bir yan kuruluş kurdu. İlk kurulduğunda kullanıcılar, sadece en büyük iki kripto para birimi olan Bitcoin ve Ethereum ile ticaret yapabiliyorlardı.

Wealthsimple, Shiba Inu’yu da Listeledi

Wealthsimple Haziran ayında, kripto para birimi ağını genişletmek için Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu’ndan (OSC) onay aldı. Onay sonrasında; Solana, Cardano ve Dogecoin dahil olmak üzere 14 yeni dijital varlığı listeledi. Aldığı bir karar ile şimdi de listeye Shiba Inu’yu da ekledi.

kanadanin en iyi ticaret uygulamasi shiba inuyu listeledi 1

Wealthsimple ayrıca geçen ay, emeklilik planlarına kripto para birimi tabanlı borsada işlem gören fonları da ekledi. Bu gelişmelerle ile birlikte 2014 yılında kurulan Wealthsimple, şimdi 1,5 milyondan fazla kullanıcıya sahip durumda.

Popüler çevrimiçi ticaret platformu, kullanıcıların kripto para birimlerini diğer cüzdanlara çekmelerine izin verdiği için eleştirilere maruz kaldı. Ayrıca, Wealthsimple müşterileri sadece uygulama içinde kripto ticareti yapabiliyor.

Robinhood‘un rakibi olan Public.com‘un da Ekim ayında Shiba Inu’yu listelediğini hatırlatalım. Diğer yandan kullanıcıların change.org üzerinden imza kampanyası düzenlediği Robinhood ise SHIB’i listeme konusunda hala sessizliğini koruyor.

Yazar: Sena Karakılıç

Nijerya’daki Düzenleyici, Ülkedeki Binance İşlemlerinin Yasa Dışı Olduğunu Belirtti

Nijerya Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, ABD SEC’in şirkete karşı dava açmasından günler sonra, kripto varlık borsası Binance’nin Batı Afrika ülkesinde yasa dışı olduğunu ilan etti. Afrika’nın en büyük ekonomisindeki kripto para platformunun birimi olan Binance Nijerya Limited’in komisyon tarafından ne tescilli ne de denetlendiğini ve bu nedenle operasyonlarının yasa dışı olduğunu söyledi. Komisyon, “Varlıkla ...

Bağlantıyı kopyala