Bitcoin (BTC) $ 62,682.79 1.03%
Ethereum (ETH) $ 2,444.42 1.39%
BNB (BNB) $ 566.41 0.47%
Solana (SOL) $ 145.33 1.76%
XRP (XRP) $ 0.533392 0.87%
Cardano (ADA) $ 0.35309 0.78%
Dogecoin (DOGE) $ 0.1112 1.82%
Al veya Sat Paribu

Robinhood COO’su Shiba Inu Topluluğunu Övdü

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto varlık platformu Robinhood’un Shiba Inu’yu listelemesi büyük bit kitle tarafından bekleniyor. Öyle ki bunun için bir imza kampanyası bile başlatıldı. Robinhood COO’su Christine Brown da Shiba Inu topluluğundan övgü dolu sözlerle bahsetti. Diğer yandan listeleme konusunda ise ser verip sır vermedi.

Robinhood COO’su: Shiba Inu Topluluğu Bizimle Gerçekten İletişim Kuruyor

Robinhood COO’su Christine Brown, Crypto Goes Mainstream etkinliği kapsamında bir röportaj verdi. Röportajdaki konulardan biri de tabii ki Shiba Inu oldu. Brown’a Shiba Inu’daki son durum soruldu.

robinhood coosu shiba inu toplulugunu ovdu 2
Robinhood COO’su Christine Brown

Birçok topluluk üyesi Robinhood‘un tıpkı Dogecoin’de olduğu gibi Shiba Inu‘yu da listelemesini istiyor. Hatta bunun için toplanan imzalar yarım milyon adedi geçti bile. Ancak Brown, bu konuyla ilgili detay vermedi. Şirketin yeni token eklemeye ilişkin planları hakkında detaylı bilgi vermediğini söyledi. Ayrıca Robinhood‘un güvenliğe öncelik veren bir şirket olduğunun da altını çizdi.

Tüm bu konuşmalarının yanında Shiba Inu topluğunu da öven Brown, “Bizimle gerçekten ilişki kuruyorlar ve gerçekten ne istediklerini bize bildiriyorlar”

Shiba Inu’nun popülerliği son birkaç ayda daha da üste çıktı. CoinMarketCap verilerine göre, en değerli 11’inci kripto varlık olan Shiba Inu, 0,000005393 dolardan alıcı buluyor.

Yazar: Hazal Orta

Yapı Kredi’nin Metaverse Planları

NFT Summit İstanbul 2022, 28 Mayıs itibariyle kapılarını açtı. Etkinlikte konuşmacı olan isimlerden biri de Yapı Kredi Stratejik İş Geliştirme İnovasyon Direktörü Itır Ürünay Aydoğan oldu. Biz de Aydoğan ile özel bir röportaj gerçekleştirdik ve hem Yapı Kredi’nin planları hem de merkeziyetsiz bankacılığa dair fikirleri ile ilgili bilgiler aldı. Yapı Kredi Metaverse ve NFT için ...

Bağlantıyı kopyala