Bitcoin (BTC) $ 62,078.63 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,422.63 0.09%
BNB (BNB) $ 563.20 0.05%
Solana (SOL) $ 143.84 0.47%
XRP (XRP) $ 0.530615 0.46%
Cardano (ADA) $ 0.350071 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109289 0.53%
Al veya Sat Paribu

Kripto Para Borsası Huobi, Dijital Varlık Saklama Endüstrisine Adım Atıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Dünyanın ikinci en büyük kripto para borsası dijital varlık saklama endüstrisine giriyor.

Singapur merkezli kripto para borsası Huobi, dijital varlık saklama işine girdiğini açıkladı. Kripto para borsası, dijital varlık saklama platformunu piyasaya sürüyor. Borsa başlangıçta akredite yatırımcıları ve kurumları hedeflemektedir ve yatırımcıların, kullanıcının risk profiline bağlı olarak 10 BTC yatırım tavanı ile listelenen ortaklarından çeşitli token tekliflerine abone olmasını sağlayacaktır. Huobi Grubu küresel piyasalar başkanı Ciara Sun, bu yıl uyum ve regülasyon olgunlaştıkça olarak kurumsal pazar için özellikle heyecan verici bir yıl olacağını söyledi.

Huobi, kripto paraların uygulanabilir bir yatırım seçeneği olması için gerekli pazar derinliğini sağlamaya yardımcı olmayı amaçlıyor.  Huobi Group’taki küresel pazarların başkanı Ciara Sun, Tower Research, Renaissance Technologies ve dünyanın en iyi hedge fonlarından bazılarının dijital varlık pazarına girişlerini kamuoyuna açıkladı.

“Geleneksel kurumların gözünde, kripto paralar hala yeni bir varlık sınıfıdır ancak bizimki gibi borsalar, kripto paraların uygulanabilir bir yatırım seçeneği olması için gerekli likidite ve pazar derinliğini sağlamaya yardımcı olmayı amaçlıyor.”

Hong Kong Merkezli Diginex, Eylül Ayında Nasdaq’ta Listelenecek

Hong Kong merkezli kripto para ve blockchain-hizmet firması Diginex, Nasdaq ile Eylül ayında halka arz yolunda. Şirketin CEO’su, mevcut listenin 20-23 Eylül arasında Diginex’i de ekleyeceğini ve token’ın daha sonra değiştirileceğini söyledi. “ABD ve bu önemli borsalar için bu, endüstrinin gittikçe daha fazla pazara açıldığını görmeye başlayacağımız anlamına geliyor.”dedi.

Yazar: BTCHaber

Pozitif korelasyon: ETF’ler seride, Bitcoin zirvede!

ABD’de işlem gören spot Bitcoin ETF’ler, geçtiğimiz gün 365 milyon dolar net para girişi kaydederek pozitif seriyi altı güne çıkardı. Para girişlerinde ipi Ark Invest ve 21Shares’in ETF’i göğüsledi. Söz konusu ETF 113,8 milyon dolar net para girişine imza attı. BlackRock’ın IBIT’i ise günü 93,38 milyon dolar net para girişiyle noktaladı. BTC fiyatı, ETF’lerde 22 ...

Bağlantıyı kopyala