Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Avustralyalı Senatör Hume: DeFi Büyük Fırsatlar Sunuyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Yeni nesil teknolojiler artık neredeyse tüm dünyanın radarında. Son olarak, Sidney’de düzenlenen Australian Financial Review Super & Wealth Summit etkinliğinde konuşan Avustralyalı senatör Jane Hume, merkezi olmayan finans (DeFi) tarafından sunulan fırsatlara dikkat çekti.

Avustralyalı Senatör, DeFi Hakkında Konuştu

Avustralya’nın başkenti Sidney’de Australian Financial Review Super & Wealth Summit isimli bir etkinlik düzenlendi. Bu etkinlikte senatör Jane Hume da konuşma yaptı. Hume’un konuşması, hükümetin resmi web sitesinde de yayımlandı.

avustralyali senator hume defi buyuk firsatlar sunuyor 2
Avustralyalı Senatör Jane Hume

Senatörün konferanstaki konuşması temel olarak devletin sunduğu emeklilik fonlarıyla ilgili olsa da DeFi hakkında da açıklamalar yapıldı.

Hume, DeFi’nin bir moda olmadığını ve bu teknolojinin yakın zaman içinde ortadan kalmayacağını söyledi. Ayrıca Hume, hem sektörü hem de hükümeti DeFi konusunda ihtiyatlı fakat korkusuz olmaya davet etti. Blockchain teknolojisi tarafından desteklenen DeFi‘nin ilerleyen dönemde çok fazla fırsat sunacağını söyleyen Hume, “Avustralya, bilinmeyenin korkusuyla geride kalmamalı” dedi.

Hume konuşmasında, bu alanda faaliyet gösteren sektör oyuncularını da övdü. Hatırlayacak olursak, Commonwealth Bank, mobil uygulaması üzerinden Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash dahil olmak üzere toplamda 10 kripto varlığın ticaretinin yapılmasına olanak sağlayacağını açıklamıştı. Bu haberle ilgili daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Jane, DeFi ile ilgili konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

“İnsanlar müziklerini ve telefonlarını ayrı cihazlarda bulundurmayı tercih edecekleri için iPhone’un asla çıkmayacağını düşünen kişilerden olmayın. 2001’de Excel’i kullanmak yerine, finansal modellerini hala elle yapan kişi olmayın. 1995’te internetin sadece inekler ve suçlular için bir yer olduğunu ve asla ana akım haline gelmeyeceğini söyleyen kişi olmayın ve e-postanın geçici bir heves olduğunu iddia eden kişi olmayın.”

Yazar: Hazal Orta

Astronomi ve Ekonomi

Bu yazıda yoğun ve yılgınlık verici iç ve dış gündemden uzaklaşalım istedim. Gelin Sosyal Bilimler’in gizemli dünyasında derin bir yolculuğa çıkalım. Öncelikle başlıkta yanılmayın, ‘astroloji’ değil ‘astronomi’den bahsedeceğiz. Hemen konumuza geçelim. Sigmund Freud’un 1899’da yayımlanan ‘Rüyaların Yorumu’ isimli eseri bir devrimdi. Kitabın ana konusu insanların bilinçaltında bulunan arzu, istek ve düşüncelerinin kılık değiştirerek rüyalarda ortaya ...

Bağlantıyı kopyala