Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Yield Guild Games (YGG) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

Yield Guild Games (YGG) merkezsiz bir kripto para projesi şeklinde tanımlanabilir. Proje kapsamında sanal dünyadaki NFT’lere yatırım yapılıyor. Projenin temel hedefi dünyanın en büyük sanal ekonomisini hayata geçirmek. YGG ekibi varlıklarının kullanımının en iyi hale getirerek paydaşlarıyla kazandığı gelirleri paylaşmayı amaçlıyor. Oyunculuk alanını hedefleyen YGG projesi oyunculara birlikte kazanalım diyor. Yield Guild Games (YGG) ekibinin web sayfasında yer alan verilere göre platformun kullanıcıları “metaverse dünyasını keşfe çıkan yeni yolcular” olarak tanımlanıyor. Bu içerik boyunca Yield Guild Games (YGG) hakkında değerlendirmelerde bulunacağız. Bu platformun kripto para ekosistemine kazandırdıklarından ya da potansiyelin bahsediyor olacağız. Ayrıca platformda kullanılan kripto para YGG token’ler hakkında da birtakım verilere bu yazı dahilinde yer vereceğiz.

Yield Guild Games (YGG) merkezsiz bir otonom organizasyondur. DAO yani Decentralized Autonomous Organisation olarak da bilenen bu organizasyonlar kripto paraların genel felsefesine uyan bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor. YGG de bu platformlardan bir diğeri. YGG projesi kapsamında blockchain temelli oyunların öne çıkarılması hedefleniyor. Ekip sanal dünyada yer alan NFT’lere yatırım yaparak faaliyet gösterecek. Örnek vermek gerekirse YGG platformunun yardımıyla kullanıcıların Axie Infinity evreninde kendi sanal ve kar verebilecek evrenlerini geliştirebilmelerine imkan sunulacak. Axie Infinity kullanıcıların sanal dünyalarını geliştirmelerini mümkün hale getiren bir metaverse platformudur. Konu hakkında hazırladığımız detaylı incelemeyi değerlendirerek platform hakkında bilgi sahibi olmanız mümkün.

YGG

YGG projesi sürdürülebilir sanal ekonomiler yaratma fikrine dayanıyor. Proje kapsamında platformun kullanıcıları da sanal dünyada bulunmaya ve bu ekonomiye dahil olmaya teşvik ediliyor. YGG ekibine göre sanal ekonomiler bir gün oldukça önemli bir yere gelecek. Hatta bu tür ekonomik sistemlerin günümüzde hakim olan sistemleri yerinden edebileceği görüşü bulunuyor. YGG ekibi de işte tam olarak bu şekilde düşünüyor. Bu yüzden YGG ekibi kullanıcılarını metaverse evrenlerinde varlıklar inşa etmeye teşvik ediyor. Böylece geleceğin ekonomik sisteminde YGG platformu kullanıcıları şimdiden yerlerini almış olacak.

Yield Guild Games (YGG) Ne Zaman Çıktı?

Yield Guild Games (YGG) projesinin kurucu şirketi Filipinler’de yer alıyor. Gabby Dizon isimli bir girişimci tarafından kurulan şirket kripto para alanında başarılı işlere imza atmasıyla tanınıyor. Şirketin başarıları arasında Axie Infinity, ya da Yearn Finance gibi bilindik projeler yer alıyor. Şirket bu projelerde önemli konumlarda bulunmuş ve ekosisteme önemli katkılar sunmuş. Söz konusu şirket bir tür oyun stüdyosu olarak faaliyet gösteriyor. Stüdyonun ardında bulunan ekibin her bir üyesinin önemli akademik geçmişi ve blockchain alanında engin tecrübeleri yer alıyor. Örneğin şirket kurucularından Beryl Li dünyaca ünlü üniversite Cambridge mezunu bir geliştirici. Bu isim 2016 yılında kripto para alanına hızlı bir giriş yapmış. Bu tarihten itibaren Li önemli blockchain projelerinde aktif bir şekilde rol almış.

Yield Guild Games platformu çalışmalarına 2020 yılında başlamış. Platformun kripto parası YGG token’ler ise 2021 yılında borsalarda işlem görmeye başladı. YGG token’ler kısa bir süre içerisinde çok sayıda borsada listelenmeyi başardı. Kullanıcılarıyla buluşan YGG token’ler nispeten dalgalı bir fiyat grafiği oluşturmuş. NFT alanının gelecekte vazgeçilmez niteliklerde olduğunu ifade eden ekip bu alanda çalışmaya karar vermiş. Piyasanın sürprizlerle dolu olduğunu daima akıllarda tutmak gerekiyor.

YGG nedir

Yield Guild Games (YGG) Fiyatı Nedir?

Yield Guild Games platformunun kripto parası YGG token’ler ile ilgili en güncel fiyat verilerine aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilirsiniz. YGG ekibi tarafından projenin tanıtımına yönelik hazırlanan tanıtıcı evraklar web sayfası üzerinden elde edilebiliyor. Bu evraklarda projenin detaylı verileri bulunuyor. Ayrıca YGG token’lere yönelik de birtakım ilgi çekici gerçekler bu evraklarda paylaşılmış. Buna göre YGG token’lerin piyasaya ne kadar arz edileceğiyle ilgili yer alan veride bu miktarın 1 milyar ile sınırlı olduğu belirtiliyor. Şimdiye dek piyasaya dahil edilen YGG token sayısı ise 68 milyon civarında seyrediyor. Yani toplam arzın yalnızca %7’si dolaşıma sokulmuş.

Yield Guild Games Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 YGG token [mcryptocoin=”YGG” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. YGG token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”YGG” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. YGG token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”YGG” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”YGG” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

Yield Guild Games Kaç Dolar?             

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 YGG token [mcryptocoin=”YGG” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle YGG token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 10,6 dolarla kaydetti. Bununla birlikte YGG token yılın en düşük seviyesini ise 1 dolarla belirledi.

YGG token nedir

Yield Guild Games (YGG) Nasıl Çalışmaktadır?

Yield Guild Games (YGG) platformu metaverse alanını kendisine çalışma alanı olarak seçmiş. Bu alanda faaliyet gösterecek YGG ekibi NFT’lerin değerlendirilmesini hedefliyor. Binance üzerinde yer alan YGG token’lerin stake edilmesi imkanı da bulunuyor. Buna göre kullanıcılar stake ettikleri YGG nispetinde gelir elde edebilecek. NFT’lere yatırım yapmak isteyen kullanıcıların YGG platformunu kullanarak bu isteklerini yerine getirebilir. Elbette kullanıcıların yatırım yapmadan önce araştırmalarını dikkatli bir şekilde yapmış olması gerekiyor.

Yield Guild Games (YGG) Nasıl Satın Alınır?

Yield Guild Games (YGG) platformunun kripto parası YGG token’ler başta Binance olmak üzere çok sayıda borsada yer alıyor. Huobi Global, Gate.io, Kucoin ya da Poloniex YGG işlemlerine olanak veren borsalar arasında yer alıyor.

Yazar: Ömer Uçar

NFT Platformu OpenSea’nin Rakipleri Artıyor

Özellikle son dönemdeki NFT sektörünün artan popülaritesi sonrası ünü bir hayli artan OpenSea, bazı teknik problemlerinin yanı sıra yeni nesil rakipleri ile de tehlike altında. Öyle ki OpenSea‘nin sadece ocak ayında gerçekleştirdiği 5 milyar dolarlık satıştan pay almak isteyen projeler, yeni yöntemler ile müşteri çekmeye çalışıyor. Son olarak x2y2 de yüksek stake ödülleri dağıtarak OpenSea ...

Bağlantıyı kopyala