Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Güney Koreli Upbit, NFT Platformunu Başlattı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto varlık borsaları, yavaş yavaş kendi NFT platformlarını canlıya almaya başladı. Güney Koreli borsa Upbit de onlardan biri. Upbit NFT platformu, beta olarak hizmete başladı. K-pop ajansı FNC Entertainment da ilk NFT koleksiyonunu burada yayınlayacağını duyurdu.

Upbit NFT Beta Olarak Yayında

Upbit NFT platformu, Drops ve Marketplace olarak iki farklı bölümden oluşuyor. Drops, NFT’lerin açık artırmaya çıkarılacağı yer olarak açıklanabilir. Marketplace ise kullanıcıların Drops’tan satın aldıkları ya da Upbit’teki NFT çekiliş etkinliklerinden kazandıkları NFT’leriyle işlem yapmasına olanak sağlıyor. Buradaki işlem ücretinin bir kısmı NFT oluşturucusuna gidiyor.

guney koreli upbit nft platformunu baslatti 2

Upbit NFT beta sürümü şimdilik yalnızca web sitesi üzerinden kullanılıyor. İlerleyen zamanda ise mobil sürüm gelecek.

Şirket, kullanışlı ve güvenli bir NFT ticareti deneyimi sağlamayı ve ticaret platformu olarak teknolojisine ve rekabet gücüne dayalı ekosistemin genişletilmesine katkıda bulunmayı hedefliyor.

FNC Entertainment, Pangea ile birlikte oluşturduğu Moment of Artist isimli NFT koleksiyonunu Upbit NFT’de yayınlayacağını duyurdu. Koleksiyon resmi olarak 1 Aralık’ta piyasaya sürülecek. Koleksiyonda Güney Koreli sanatçıların çeşitli video içerikleri olacak.

Şirket yakın zamanda Güney Koreli ünlü K-Pop grubu BTS’nin müzik şirketi ile de ortaklık kurmuştu.

Yazar: Hazal Orta

Avalanche, dev banka ile ortaklık kurduğunu duyurdu

Dünyanın önde gelen bankacılık kuruluşu Citi, Singapur Para Otoritesi’ne (MAS) ait proje kapsamında Avalanche (AVAX) ile işbirliğine gitti. Döviz piyasasında yeni teknolojiler üretmek amacıyla Avalanche altyapısını kullanan Citi, işlemlerin daha sağlıklı yürümesi için geliştirmelere katkı sağlayacak. Proje kapsamında şimdilik sadece USD/SGD paritesinde kapalı testlerin yapıldığını açıklayan yetkililer ileride işlem çifti sayısının artacağını belirtti. Emin Gün ...

Bağlantıyı kopyala