Bitcoin (BTC) $ 63,881.12 2.81%
Ethereum (ETH) $ 2,491.29 2.88%
BNB (BNB) $ 575.00 1.74%
Solana (SOL) $ 149.54 4.34%
XRP (XRP) $ 0.538283 1.07%
Cardano (ADA) $ 0.363707 3.32%
Dogecoin (DOGE) $ 0.11408 3.71%
Al veya Sat Paribu

Realm Token (REALM) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

Realm token (REALM) kullanıcılara oyunculuk alanında birtakım imkanlar veren büyük bir ekosistemin kripto parasıdır. Bu ekosistemde kullanıcıların kendi “Oynadıkça kazan” evrenlerini oluşturabilmelerine olanak sunuluyor. Yapay zeka teknolojisinin de dahil olduğu bu ekosistemde kripto para severlerin keşfetmesini bekleyen çok sayıda özellik yer alıyor. Ekosistemin temel mantığı her kullanıcının kendi küçük evrenini oluşturması üzerine kurulu. Bu sayede çok sayıda microverse’ten oluşan büyük bir metaverse meydana getirmek hedefleniyor. Bu ekosistemin içerisinde sanat galerilerinden nice çeşitli alanların yer alacağı bildiriliyor.

Realm token (REALM) tasarımcıların, sanatçıların ve geliştiricilerin kendi kişisel meta veri depolarını oluşturabilecekleri bir altyapı sunuyor. Bu altyapıda kullanıcıların NFT sergileri ve etkinlikleri oluşturup yönetebilmeleri mümkün. Ayrıca kullanıcıların blok zinciri üzerinde NFT, NFT’lerle ilgili diğer ürünler ve çeşitli evcil hayvan ticareti yapabilmelerine imkan sunuluyor. Yani kısaca Realm token platformu zincirler arası bir NFT ekosistemidir diyebiliriz. Kullanıcıların herhangi bir kısıtlama olmaksızın istedikleri gibi alan inşa edip diğer kullanıcıların beğenisine sunabilecekleri bir dijital gerçeklik yaratma fikri artık sadece bir hayal değil. Realm token platformu bu fikri gerçeğe dönüştürdü. Başta blockchain olmak üzere yapay zeka gibi teknolojilerin gelişmesiyle birlikte şirketler atağa geçti. Artık kullanıcıların mobil veya masaüstü cihazlarından başka hiçbir şey kullanmadan çok sayıda imkana ulaşmak mümkün. Bu imkanlar arasında kendi özel mikro evrenlerini oluşturmak ve keşfetmek de bulunuyor. Realm token (REALM) platformu sayesinde bu microverse’lerin çeşitli dijital değerlerle doldurulabilmesi mümkün hale geldi. Böylece küçük microverselerden oluşan dev gibi bir metaverse meydana gelecek. Böyle bir proje, kullanıcıların hayal güçlerinden faydalanan ve adeta sınır tanımayan Realm platformuyla hayata geçti.

Realm

Realm Token (REALM) Ne Zaman Çıktı?

Realm token (REALM) projesinin nispeten yeni bir teşebbüs olduğunu görüyoruz. 2021 yılında faaliyetlerine başlayan REALM token kısa sürede büyük bir mesafe kat etmeyi başardı. Metaverse alanı son aylarda kripto para piyasasını yerinden oynatıyor desek yeridir. Realm ekibi de bu büyük trende karşı koymadan ortaya yenilikçi bir platform getirdi. Platformun başarılı olup olmayacağı ya da kripto parasının nasıl performans göstereceği merak konusu. Ancak nispeten kısa bir sürede kendisine yeterli kullanıcı bulan Realm işlev göstermeye devam ediyor.

Projenin çok sayıda ortaklığa imza attığını söylemeden geçmeyelim. Platformun web sayfası incelendiğinde ekibe ilişkin detaylı verilere ulaşmak mümkün. Bu bağlamda şeffaf bir imaj oluşturulduğunu görüyoruz. Bu durumun yatırımcının projeye güven duymasını kolaylaştırıcı bir etki oluşturacağını söylemek yanlış olmaz. Matthew Larby isimli şahıs projenin kurucu ortakları arasında yer alıyor. Larby aynı zamanda Realm token (REALM) projesinin CEO’luğunu yürütüyor. Bu ismin geçmişte başarılı projelerde yer aldığını ve kariyerinde başarılı bir grafik çizdiğini görüyoruz.

Realm token

Realm Token (REALM) Fiyatı Nedir?

Realm ekosisteminin kripto parası Realm token (REALM) olarak ifade ediliyor. Bu kripto paranın fiyatıyla ilgili en yeni verilere aşağıdaki başlıklardan ulaşabilmek mümkün. Ekip projenin tanıtımı adına detaylı evraklar hazırlayarak kendi web sayfası üzerinde bu evrakları kullanıcılarla paylaşmış. Söz konusu evraklarda Realm token’ler ile ilgili de birtakım verilere yer veriliyor. Bu verilerden ilgi çekici gerçeklere işaret edenlerin varlığına şahit oluyoruz. Evraktaki verilere göre Realm token’ler piyasaya toplamda 1 milyar adet arz edilecek. Yani Realm token projesinin sınırlı arzlı bir kripto paraya sahip olduğun söylemek mümkün. Şimdiye dek ise toplamda 31 milyon adet REALM token dolaşıma dahil edilmiş.

Realm Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 REALM token [mcryptocoin=”REALM” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. REALM token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”REALM” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. REALM token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”REALM” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”REALM” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

Realm Token Kaç Dolar?                        

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 REALM token [mcryptocoin=”REALM” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle REALM token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 23,8 dolarla kaydetti. Bununla birlikte REALM token yılın en düşük seviyesini ise 3 dolarla belirledi.

Realm Token (REALM) Nasıl Çalışmaktadır?

Realm platformunun kripto parası Realm token (REALM) , Realm meta veri deposunda birincil yardımcı program token’i olarak işlev gören zincirler arası bir kripto paradır. REALM token’ler esasında, oyuncular için düşük maliyetli işlemler sağlayan kripto paralardır. Bu kripto paranın Reef Chain, Polygon Layer 2 ve Binance akıllı zincir gibi platformlarda yer alan bir ERC-20 token’i olduğunu söyleyebiliriz. Oyuncular token’leri farklı zincirler arasında değer transferi yapmak için kullanabiliyor. Bu sayede kullanıcıların yalnızca tek bir tık ile zincirler arasında köprü oluşturması mümkün hale geliyor.

Realm token (REALM) projesi kullanıcılarının NFT alıp satmasına imkan veren bir platformdur. Ayrıca kullanıcılar kendi dijital değerlerini ve mikro evrenlerini bu platform üzerinde meydana getirebiliyorlar. Zincirler arası işlemlere imkan vermesi Realm token projesinin kullanışlı hale getiriyor.

Realm Token (REALM) Nasıl Satın Alınır?

Realm token (REALM) satın almak için belirli kripto para borsaları kullanılabilir. REALM token alım satımına imkan veren borsaların henüz çok çeşitlenmediğini görüyoruz. Şimdilik REALM token’leri platformlarından destekleyen borsalarsa şunlar: Uniswap ve Pancakeswap. Kullanıcılar WETH ve WBNB gibi kripto paralarla REALM token sahibi olabilirler.

Yazar: Ömer Uçar

Avrupa Birliği kripto regülasyonunda aceleci davranmıyor

BTCHaber TV’de günlük gerçekleştirdiğimiz canlı yayınlarımızda bugünkü konuğumuz her Çarşamba olduğu gibi Paribu Araştırma İçerikleri Yöneticisi Nergis Nurcan Karababa’ydı. Regülasyonlar, farklı ülkelerden kriptolara ilişkin alınan kararlar ve yapay zeka konularında ilginç başlıklar ele alındı. Kriptolarda bir yıl daha regülasyon yok İlk olarak, kripto yatırımcı korumalarının Avrupa Birliği’nde 2024’ün sonlarına kadar yürürlüğe girmemesi konusunu değerlendiren Karababa, ...

Bağlantıyı kopyala