Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

Fun Token (FUN) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

Fun token (FUN) kripto paralarla ilgili olabilecek bütün türlerden oyunlar için tasarlanmış bir kripto para birimidir. FUN token’lerin alım satımı yapılabilir ve kolaylıkla nakde çevrilebilir. Fun token ekosisteminde kripto para severleri çok sayıda imkan ve avantaj bekliyor. Fun token’lerin şeffaf bir yapıya sahip olması ve kullanıcılarına adil hizmetler vermesi amaçlandı. Bu sayede FUN token’lerin geniş bir kullanım alanına sahip olması sağlandı. Bu kripto paranın farklı oyunculuk platformlarına entegre edileceği projenin web sayfasında bildiriliyor. Bu içerik boyunca Fun token’lerden ve kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsedeceğiz. Ayrıca bu kripto parayla ilgili birtakım teknik verilere de yine bu yazıda yer vereceğiz.

Fun token (FUN) özellikle çevrimiçi şans oyunları ve tüm oyun endüstrisi için geliştirilmiş bir sanal para birimidir. FUN token’ler, Ethereum blok zincirinin niteliklerini son teknoloji bir alt yapıyla birleştirerek kullanıcılara sunuyor. Böylece FUN token’lerden oyuncular, platformlar ve geliştiriciler rahatlıkla faydalanabiliyor. FUN token’lerin sahip olduğu güçlü yapının bu amacın gerçekleşmesine olanak hazırladığını söylemek mümkün. Bu sayede FUN, yeni bir dijital oyun çağının başlamasına neden olacak denebilir. Uzmanlara göre Fun token projesinin büyük bir potansiyeli bulunuyor. Oyun sektörünün son zamanlarda ne derecede büyüdüğünü düşünürsek bu düşünceye hak verebiliriz. Ancak sürprizlerle dolu kripto para piyasasında gelecekte kullanıcıları nelerin beklediğini tahmin etmek zor. Bu yüzden yatırımcıların kendir araştırmalarını tamamladıktan sonra kripto para işlemleri gerçekleştirmeleri öneriliyor.

FUN

Fun Token (FUN) Ne Zaman Çıktı?

Fun token (FUN) projesi 2021 yılında faaliyetlerine başlamış bir kripto para girişimi olarak dikkat çekiyor. Projenin yol haritası incelendiğinde ekibin gelecekte atacağı adımları teker teker incelemek mümkün. Funtoken.io, hedefler ve gelecekteki yön hakkında daha fazla ayrıntı içeren yeni bir web sitesi yayınlayacak. Pazarlama faaliyetlerine hız verecek Fun token ekibi projeyi farklı bir yer taşımak istiyor. Ekip gelecekte teminatlandırma işlemlerinin sürece entegre edildiği bir oyun platformunu da kullanıcıların hizmetine sunmayı planlıyor. Bu platformu Ethereum (ETH) ana ağına yerleştirerek de sağlam bir alt yapıdan faydalanmayı hedefliyor. ETH ağındaki ücretlerden en az zarar görmek adına da gereken tedbirlerin alındığını görüyoruz. Projenin web sayfasında yer alan yol haritasını inceleyerek Fun token’in gelecekte neler yapmayı planladığını şeffaf bir şekilde görmek mümkün.

Fun Token (FUN) Fiyatı Nedir?

Fun token (FUN) ekosisteminin kripto parası FUN ile ilgili en yeni fiyat verilerine aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilmek mümkün. Fun token ekibi projenin tanıtımına yönelik detaylı bilgilerin yer aldığı bir evrak hazırlamış. Bu evrakta FUN token’lere yönelik birtakım verilere de ulaşabilmek mümkün. Bu verilere göre FUN token’lerin piyasaya 10,9 milyar adet arz edileceğini görüyoruz. Bu miktarın tamamı şimdiye kadar dolaşıma dahil edilmiş. Yani piyasaya yeni FUN token’lerin girmesi teknik olarak artık mümkün değil.

FUN token nedir

Fun Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 FUN token [mcryptocoin=”FUN” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. FUN token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”FUN” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. FUN token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”FUN” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”FUN” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

Fun Token Kaç Dolar?                             

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 FUN token [mcryptocoin=”FUN” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle FUN token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,19 dolarla kaydetti. Bununla birlikte FUN token yılın en düşük seviyesini ise 0,0043 dolarla belirledi.

FUNN

Fun Token (FUN) Nasıl Çalışmaktadır?

FUN Token (FUN) gelişmekte olan oyunculuk sektöründe devrim yaratmayı amaçlıyor. Online oyun sektörü son zamanlarda oldukça popüler hale geldi. Covid-19 salgınının da etkisiyle bireysel performans gerektiren bunun gibi alanlara ilgi arttı. FUN token ekibine göre, blockchain teknolojisinin bu alana dahil edilmesiyle oyunculuk sektörü daha da büyüyecek. Blok zincirinde bir oyun sitesi oluşturmak, kripto varlıklarının platforma girmesine izin vererek fonlama seçeneklerini çeşitlendirmek anlamına geliyor. FUN token ekibine göre bu, kripto meraklılarının kripto varlıklarını çevrimiçi oyunlarazahmetsizce yatırabilecekleri anlamına geliyor. Bu da büyük bir potansiyeli meydana getiriyor. Son olarak, FUN token’lerin Ethereum (ETH) alt yapısını kullandıklarını ifade edebiliriz. Bu da platformun ölçeklenebilir olduğu ve oyunculuk sektöründe yer alan diğer bütün uygulamaları bünyesinde barındırabileceği anlamına geliyor.

Fun token ekibinin sunduğu cüzdandan cüzdana ve oyun içi işlemlerle oyun deneyimlerinizi en üst düzeye çıkarmak mümkün. Fun ekosistemi şeffaf niteliklere sahiptir. Burada gerçekleşen işlemler merkezsiz şartlarda tamamlanır, herkese açık olarak kaydedilir ve izlenebilir. Fun kullanıcıları kesintisiz şekilde sunulan hizmetlerden faydalanabilir. FUN token’in bir ERC20 token’i olduğunu bir kerede daha ifade edelim.  Bu durum Ethereum blok zincirinin süreçleri daha hızlı ve kolay hale getirdiği anlamına geliyor. Fun token ekosistemi herkesin kullanımına açık bir yapıya sahiptir. Ekosistemde oyuncular, oyun sağlayıcıları ve geliştiriciler yer alır. Dileyen her kullanıcı FUN token’in gücünden faydalanabilir. ETH alt yapısını kullanan FUN token’lerin güvenli niteliklere sahip olduğunu da ifade etmemiz gerekiyor.

Fun Token (FUN) Nasıl Satın Alınır?

Fun token (FUN) satın almak için çok sayıda kripto para borsasını tercih etme imkanı var. FUN token’leri başta Binance olmak üzere Gate.io, Bitfinex, Okex, WazirX ya da Uniswap gibi platformlar listelemiş. Binance üzerinden USDT, BTC veya ETH ile FUN sahibi olmak mümkün.

Yazar: Ömer Uçar

Bitcoin’de (BTC) fırtına öncesi sessizlik: Neler olabilir?

Bitcoin (BTC), ABD’den gelecek makroekonomik veriler öncesinde yüzde 2’lik bir dar bantta işlem görüyor. BTC, yeni haftaya pozitif bir başlangıç yapsa da yeterli iştahı oluşturamadı. Döngüsel ilerleyen Bitcoin’de (BTC) gözler Haziran ayına çevrildi. Önceki döngülerden yola çıkıldığında, Haziran ayında BTC’nin volatilite kazanması bekleniyor. Geçtiğimiz ay ABD Fed’in hamleleri BTC’nin düşüş yaşamasına yol açmıştı. Yeni bir ...

Bağlantıyı kopyala