Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Voyager Token (VGX) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

Voyager Token (VGX), kullanıcılarına kripto para alım satım hizmetleri sunan bir platformun token’i olarak ifade edilebilir. Voyager platformunda kullanılan bu token kripto severlere çok sayıda avantaj sunuyor. VGX token’ler Ethereum (ETH) ağından faydalanıyor. Voyager platformunda kullanılan VGX token’ler kullanıcılarının stake hizmetlerinden faydalanmasını da sağlıyor. Voyager platformunu bir kripto para borsası olarak tanımlamak da mümkün. Bu borsa belirli özellikler itibariyle rakiplerinden ayrılıyor. Bu yazımız boyunca Voyager platformundan ve kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsedeceğiz. Bunun yanı sıra platformun kripto parası Voyager token’lere yönelik de detaylı verileri bu yazıda paylaşıyor olacağız.

Voyager Token (VGX) yatırımcılara kripto varlık ticaretine güvenilir ve güvenli bir erişim noktası sağlayan bir kripto para borsa platformudur. Voyager, hem bireysel hem de kurumsal yatırımcılara kripto varlık alım satımı için kaliteli çözümler sunmak üzere tasarlanmıştır. Voyager platformunun ekim 2018’de başlattığı kripto para alım satım hizmetleri bugün çok farklı bir noktaya ulaştı. Platform kapsamında halihazırda 55’in üzerinde kripto paraya destek veriliyor. Üstelik bu borsanın bir düzineden fazla başka kripto borsasına bağlanmasına da imkan sağlanıyor. Voyager’ın kullandığı benzersiz bir akıllı işlem yönlendirme teknolojisine sayesinde son cümlede belirttiğimiz özellik gerçekleşebiliyor. Voyager Token‘ın mobil uygulaması Ocak 2019’da piyasaya sürüldü ve kullanıcıların kripto alım satımı yapmasını daha da kolaylaştırdı.

Kripto para piyasasında bu tür uygulamaların bulunması ekosistemin benimsenme oranını artırıcı bir etki oluşturabilir. Piyasaya yeni dahil olacak kullanıcılar, kolay kullanımlı ve mağduriyet oluşturmayacak imkanlarla buluşunca ekosistemin organik gelişimi daha da hızlanıyor. Voyager token (VGX) de bu duruma katkı sağlayan projelerden. Platformda kullanılan kripto para Voyager Token (VGX), Voyager ekosistemindeki kullanıcıları ödüllendirmek ve onları teşvik etmek için işlev gösteriyor. VGX ayrıca Voyager uygulamasında kullanıldığında da çeşitli imkanları kullanıcılarına veriyor. VGX ile ilgili stake etme hizmetlerinin de bulunduğunu görüyoruz. Voyager platformu bunların yanı sıra kullanıcılarına alım satım da dahil olmak üzere yüzde 100 komisyonsuz işlemler sunuyor. Kullanıcılar, platformda bir emir gerçekleştirirken yalnızca teklif edilen fiyatı ödüyor. Bu bağlamda platformun çoğu rakibinin önüne geçebilecek bir potansiyele sahip olduğunu görüyoruz.

VGX

Voyager Token (VGX) Ne Zaman Çıktı?

Voyager Token (VGX) projesinin üretici şirketi Crypto Trading Technologies olarak geçiyor. Şirket, çevrimiçi alım satım hizmetleri konusunda deneyimli bir grup tarafından yönetiliyor. Proje Stephen Ehrlich, Philip Eytan, Gaspard de Dreuzy ve Oscar Salazar tarafından ortaklaşa kuruldu. Konuya ilişkin ilk faaliyetlerin 2018 yılında başladığı ifade ediliyor. Şirketin CEO’su Stephen Ehrlich, hisse senedi ve opsiyon alım satımı için borsa platformları geliştirme konusunda uzmanlaşmış bir isim. Ayrıca bu ismin alım satım ve finans piyasasında kıdemli birisi olduğu biliniyor. Ehrlich Lightspeed Financial’ın kurucusu ve E*TRADE Professional Trading LLC’nin eski CEO’sudur.

Voyager token’in yönetici şirketinin başkanı Philip Eytan da farklı sektörlerde çeşitli görevlerde bulunmuş deneyimli bir isim. Ekibin sahip olduğu benzersiz deneyim Voyager platformunun tam işlevsel bir şekilde çalışmasını mümkün hale getiriyor. Voyager ekibinin sahip olduğu deneyimlerden bahsetmeye devam edelim. Gaspard de Dreuzy, Voyager token’in ardındaki şirketin yönetim kurulu üyesi olarak hizmet veriyor. Bu isim alım satım ve finans piyasasında kıdemli bir kişi olarak biliniyor.  Dreuzy aynı zamanda Kapitall, Trade.it ve Pager’ın kurucu ortağıdır.

Voyager Token (VGX) Fiyatı Nedir?

Voyager Token platformunun kripto parası VGX token’lerin fiyatıyla ilgili en yeni verilere aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Voyager token projesinin tanıtımı ve platform hakkında bilgi vermek adına ekip detaylı bir evrak hazırlamış. Bu evrak incelendiğinde VGX token’ler ve Voyager platformu hakkında birtakım ilgi çekici verilere erişiliyor. Bu verilere göre VGX token’ler piyasaya toplamda 279 milyon 387 bin 971 adet arz edilecek. VGX token arzı için belirlenen üst limit bu. Şimdiye dek bu miktarın tamamı kullanıcılara sunulmuş ve dolaşımda neredeyse bu kadar VGX bulunuyor. Bu durum piyasaya yeni VGX token’lerin girmeyeceği anlamına geliyor.

VOyager

Voyager Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 VGX token [mcryptocoin=”VGX” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. VGX token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”VGX” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. VGX token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”VGX” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”VGX” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

Voyager Token Kaç Dolar?                    

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 VGX token [mcryptocoin=”VGX” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle VGX token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 11 dolarla kaydetti. Bununla birlikte VGX token yılın en düşük seviyesini ise 0,15 dolarla belirledi.

Voyager Token (VGX) Nasıl Çalışmaktadır?

Voyager token’ler (VGX) Ethereum (ETH) ağında çalışan bir ERC-20 token’i olarak yayınlandı. Bir ERC-20 token’i olan VGX, bildiğimiz iş kanıtı (PoW) kripto varlıkları gibi çıkarılamaz. Voyager platformu son derece yüksek güvenlik imkanlarına sahip. Platform Ethereum’un iyi test edilmiş kriptografik standartlarından ve yöntemlerinden yararlanıyor. Ayrıca, gelişmiş güvenlik için açık anahtar şifrelemesinden ve eliptik anahtar şifrelemesinden faydalanıyor.

Voyager token

Voyager Token (VGX) Nasıl Satın Alınır?

Voyager Token (VGX) platformunun kripto parası VGX token’ler Coinbase, Binance, FTX ya da Gate.io gibi borsalardan temin edilebilir. Binance bu kripto para için USDT, BTC, ETH gibi kripto değerlerle işlem çifti oluşturmuş. Kullanıcılar araştırmalarını dikkatlice yaptıktan sonra diledikleri borsa üzerinden VGX satın alabilirler.

Yazar: Ömer Uçar

Shopify’ın CEO’su Coinbase Yönetim Kuruluna Katıldı

Kripto endüstrisi, CV’si kabarık insanları bünyesine katmaya devam ediyor. Son olarak E-ticaret sitesi Shopify’ın CEO’su ve Kurucusu Tobias Lütke, bu hafta resmi kurul onayına tabi olarak kripto para borsası Coinbase‘in yönetim kuruluna katılacak. Coinbase taradından paylaşılan bilgilere göre Lütke, kripto borsasının uluslararası kripto yatırımcılarına hitap eden, yeni ürünleri geliştirme planlarında Coinbase’e yardımcı olacak. Shopify’ın CEO’su ...

Bağlantıyı kopyala