Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Radio Caca (RACA) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

Radio CACA (RACA) mevcut bütün metaverse evrenlerinde kullanılabilecek bir token olmak üzere tasarlandı. NFT’lerin bir süre önce kripto para piyasasında popüler hale gelmesiyle kısa sürede büyük bir fiyat artışı yaşayan RACA, kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Radio Caca’nın web üzerinde detaylı değerlendirmeleri bulunmuyor. Bu proje hakkında internet kaynakları üzerinde net verilere ulaşmak güç. Ancak mevcut verileri kullanarak siz kıymetli okurlarımız için bu içeriği geliştirdik. Bu içerik boyunca Radio Caca nedir sorusuna yanıt alabilir ve RACA hakkında çeşitli verilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu platformun kripto para kullanıcıları için ne anlama geldiğini ya da ekosisteme ne gibi katkıları bulunduğunu yine bu yazıyı takip ederek öğrenebilirsiniz.

Merkezi olmayan finans veya diğer adıyla DeFi, finansal ürünlerin halka açık bir merkezsiz blok zinciri ağında kullanıma sunulduğu bir sistemdir. Bu sistem finansal ürünleri bankalar veya diğer benzer kurumlar gibi aracılardan geçirmek yerine herkesin doğrudan kullanımına açık hale getiriyor. Bir banka veya aracı hesaptan farklı olarak, DeFi’yi kullanmak için devlet tarafından verilmiş bir kimlik, Sosyal Güvenlik numarası veya adres gibi bilgilere genellikle ihtiyaç duyulmuyor. Bu durum kimi zaman birtakım güvenlik sorunlarına neden olsa da çoğu borsa belirli tedbirlerle bu sorunların da üstesinde geliyor. Daha net açıklamak gerekirse DeFi, kripto para severlerin kolaylıkla alım satım işlemi yapabileceği bir sisteme karşılık geliyor. DeFi sayesinde kullanıcıların finansal özgürlüğe ulaşması ise bu yenilikçi para birimlerinin esas gayesi diyebiliriz. DeFi alanı son zamanlarda oldukça hızlı bir şekilde büyüdü. Bu alana her geçen gün yeni projeler dahil oluyor. Radio Caca (RACA) da bu projeler arasında gösterilebilir.

Raca token

Metaverse terimi de bu alanda son zamanlarda popüler hale gelen konulardan birisi. Ancak DeFi alanındaki çeşitlilik kimi zaman bir sorun haline geliyor. Piyasada yer alan onlarca DeFi projesi arasında kullanıcıların kaybolmaması bir hayli zor. Metaverse alanında da durum aynı. Kullanıcılar kendilerine sunulan onlarca metaverse projeleri arasında bir kripto değerin varlığına ihtiyaç duyuyor. Bu değerin tüm metaverse evrenlerini bir araya getirmesi ise kullanıcıların ihtiyacına karşılık verebilecek bir yenilik olurdu. Radio Caca (RACA) projesi bu yolda kullanıcılarına hizmet vermek istiyor.

Radio Caca (RACA) ne zaman çıktı?

Radio Caca (RACA) projesiyle ilgili web kaynakları üzerinde detaylı verilere ulaşmak zannedildiği kadar kolay değil. Bu yüzden projenin geçmişine yönelik de veri elde etmek güç diyebiliriz. Piyasa izleme platformlarından coinmarketcap üzerinden elde edilen verilere göre RACA token’ler 2021 yılının yaz aylarında borsalarda işlem görmeye başlamış. Bundan yola çıkarak projenin yine bu yıl içerisinde çalışmalarına başladığı çıkarımında bulunabiliriz. Ancak projenin hangi yıllara dayandığını kesin olarak bilmek mevcut şartlara göre mümkün görünmüyor.

Radio Caca (RACA) Fiyatı Nedir?

Radio Caca (RACA) platformunda kullanılacak kripto para RACA token’lerin fiyatıyla ilgili en yeni verilere aşağıda yer alan başlıklardan ulaşmak mümkün. Ekip projenin tanıtımı amacıyla detaylı bir evrak hazırlamamış. Ancak projenin web sayfasında bu evrakta yer alması gereken bilgilerine çoğuna yer veriliyor. Bu verilere göre RACA token’lerin de piyasaya ne kadar arz edileceği bilgisine ulaşabiliyoruz. Piyasaya sunulması planlanan maksimum RACA token miktarı 442,4 milyar civarında. Bu miktarın şimdiye dek %41’i piyasaya sürülmüş. Bu oran 181,8 milyar RACA token’e karşılık geliyor.

CACA token

Radio Caca Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 RACA token [mcryptocoin=”RACA” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. ASR token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”RACA” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. RACA token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”RACA” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”RACA” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

Radio Caca Kaç Dolar?                            

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 RACA token [mcryptocoin=”RACA” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle RACA token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,012 dolarla kaydetti. Bununla birlikte ASR token yılın en düşük seviyesini ise 0,00029 dolarla belirledi.

Radio Caca (RACA) Nasıl Çalışmaktadır?

Radio CACA (RACA) platformunun kullanıcıların NFT alıp satabildiği bir ekosistem olarak da işlev gösterdiğini görüyoruz. Bu ekosistem, sayfasında yer alan verilere göre 2021 yılının eylül ayında faaliyetlerine başlamış. Radia CACA ekosistemi kapsamında bir de oyun kullanıcılara sunuluyor. Bu oyunun ismi ise Metamon Game olarak biliniyor. Metamon Game ilk işlemlerine 2021 ekim ayında başlamış. Radio Caca (RACA) platformunun diğer oyunların başlatılmasına imkan verdiği altyapı ise Universal Metaverse olarak biliniyor. Bu alanın çalışmalarına başlaması ise 2021 yılının aralık ayında gerçekleştirilecek. Yine bu alanla ilgili sürdürülen blockchain çalışmaları sonucunda Universal Metaverse ana ağının başlatılması planlanıyor. Bu işlemin ise 2022 yılının haziran ayında tamamlanacağı belirtiliyor. Radio Caca (RACA) projesinin kurucu ekibi ile ilgili verilerin internet kaynaklarında yer almadığını söyleyebiliriz. Bu durumun kripto para severler tarafından güven kırıcı bir özellik olarak yorumlanabileceğine işaret edebiliriz. Elbette bu gerçek ışığında yapılacak yorumlar kişiye göre değişiklik gösterebilir. Zira orijinal kripto para Bitcoin’in de kurucusunun kimliğinin net olmadığı ortada.

RACA

Radio Caca (RACA) Nasıl Satın Alınır?

Radio Caca (RACA) platformunun kripto parası RACA token’leri satın almak için çeşitli kripto para borsaları kullanılabilir. Bu borsalar arasında Gate.io, Uniswap, Pancakeswap, MEXC ya da Lbank gibi isimler yer alıyor. USDT karşılığında Gate.io borsası üzerinden RACA satın almak mümkün. Ayrıca Türkiye’nin önde gelen kripto para borsası Paribu da kısa süre önce RACA’yi listelediğini duyurdu. Yani artık Paribu üzerinden de RACA almak mümkün.

Yazar: Ömer Uçar

Bitcoin’de (BTC) olumlu gösterge

Bir kripto gözlemcisinin yapmış olduğu teknik analize göre, Bitcoin (BTC) önümüzdeki haftalar için olumlu bir görünüm sunan üçgen formasyonda konsolide oluyor. Lider kripto para birimi BTC, son yedi gün içerisinde 33 bin dolar ila 35 bin dolar arasında hareketlilik sergiledi. Bu fiyat aralığında işlem gören BTC, grafikte bir üçgen formasyonu oluşturdu. Analistler ve kripto trader’ları, ...

Bağlantıyı kopyala