Bitcoin (BTC) $ 61,969.60 0.24%
Ethereum (ETH) $ 2,418.39 0.03%
BNB (BNB) $ 562.72 0.03%
Solana (SOL) $ 143.04 0.66%
XRP (XRP) $ 0.531269 0.44%
Cardano (ADA) $ 0.349317 1.67%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109024 0.07%
Al veya Sat Paribu

dYdX’te 2 Milyon Dolarlık Güvenlik İhlali Engellendi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Merkezi olmayan borsaların (DEX), güvenliği artırılmış mahremiyet ve kişisel parasal egemenlik gibi bazı avantajları bulunuyor. Ancak, diğer yandan DEX kullanımı beraberinde bazı güvenlik sorunlarını da getiriyor. Son olarak, Ethereum tabanlı DEX dYdX, 2 milyon dolarlık güvenlik ihlali ile karşı karşıya kaldı. Önlem ise erkenden alındı.

dYdX Güvenlik İhlalini Savuşturdu

Merkezi olmayan kripto varlık borsası dYdX, günlük işlem hacmini 10 milyar dolar seviyesine çıkarmasıyla popülerliğini sürdürüyor. Borsa bu kez bir ihlal duyurusuyla gündeme geldi. dYdX ekibi bir tweet dizisiyle olan biteni takipçilerine anlattı.

dYdX ekibi, yeni dağıtılan bir akıllı sözleşmeyle insanları bir güvenlik sorunu konusunda uyardı.

Söz konusu ihlal için beyaz şapkalı bir hacker olan Samczsun ile dYdX işbirliği yaptı.

dydxte 2 milyon dolarlik guvenlik ihlali engellendi 2

Yaklaşık 700 hesabın bu ihlalden etkilendiği söyleniyor. Bu da yaklaşık 2 milyon dolar değerinde. Etkilenen fonlar, kurtarma operasyonunun bir parçası olarak emanet akıllı sözleşmesine yönlendirildi. Bu fonlar, dYdX’e yatırılmamış hesapları içeriyordu. Bunun yanında yalnızca kullanıcının cüzdanının fonları kurtarma erişimi var. Bu güvenliği sağlamanın bir parçası.

Ayrıca kullanıcılar, bir süreliğine fon transferinden kaçınmaları konusunda da uyarıldı.

dYdX Layer 2 Perpetuals ürününe para yatırmak için herhangi bir izin belirlemeyen diğer kullanıcılar, belirtilen gelişmelerden etkilenmedi.

Yazar: Hazal Orta

Merit Circle 147 Milyon Dolar Değerindeki Token Yakacak

Kripto sektöründe en önemli konulardan biri de şüphesiz token yakımları. Kripto paraların arzında önemli bir etkisi olan bu yakım operasyonları, varlıklar için ileri dönem fiyat performansı söz konusu olduğunda oldukça öne çıkıyor. İlk olarak Ethereum EIP-1559 ile başlatılan yakım işlemleri, günümüzde birçok token tarafından kullanılıyor. Son olarak Merit Circle da toplam arzı azaltmanın bir yolu ...

Bağlantıyı kopyala