Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Amepay (AME) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

Amepay (AME) kullanıcılarının hızlı, güvenli ve kendilerine uygun şekilde ödeme yapmalarına imkan sunan bir kripto para projesidir. Kripto para dünyasının geleneksel finansal sistemdeki unsurlarla birleştirilmesini hedefleyen Amepay projesi çok sayıda hizmeti ekosisteme dahil ediyor. Bu hizmetlerden en fazla öne çıkanı Amepay Wallet diyebiliriz. Proje dahilinde geliştirilen AmePos yazılımı sayesinde yenilikçi ödeme yöntemlerini herkesin kullanması mümkün hale geliyor. AME token’ler Amepay ekosisteminin işlevselliğini temin ediyor. Kullanıcılar Amepay platformundan faydalanarak kaliteli bir şekilde işlem gerçekleştirmenin keyfini sürecek. Bu içerik boyunca Amepay ekosisteminden ve buradaki hizmetlerin kripto para piyasasına kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Ayrıca platformda kullanılan kripto para AME token’lere yönelik de çeşitli ilgi çekici verileri bu yazıda paylaşıyor olacağız.

Dünyamızın her geçen gün daha dijital bir yer haline geldiği bilinen bir gerçek. Bu dijitalleşme sürecine kripto paraların serüveni de eklendi. Yenilikçi kripto paralar dijital devrime ayak uydurdu. Paranın icadından önce insanlar farklı yöntemlerle alışveriş yapıyordu. Zamanla para yerine çeşitli eşyalar kullanıldı. Daha sonra para icat edildi ve paranın niteliği daima değişti. Son zamanlarda paranın dijital hale geldiğini görüyoruz. Hatta kripto paralarla birlikte artık para, kriptografik bir hale de geliyor. Amepay ekibi çağın gerektirdiklerinin farkına vararak insanların ihtiyaçlarına hitap edecek bir platformu hayata geçirdi. Amepay ekosisteminde kullanıcıların her türlü arzusunu karşılayacak hizmet yer alıyor. AMEPAY, AMEPAY cüzdan ve bulut AMEPOS Yazılımı aracılığıyla kripto para piyasasını mevcut perakende sektörüne bağlayacak.

AME token

AMEPAY, kullanıcıya çeşitli kullanım durumları sunuyor. AME token’ler ödemeleri gerçekleştirmek ya da kriptodan kriptoya, kriptodan itibari paraya işlemleri yürütmek için kullanılıyor. Bu kripto paraların Amepay ekosisteminde fon transfer etmek (yerel ve uluslararası) veya sadakat programı ödüllerini gerçekleştirmek için kullanıldığını biliyoruz. Kullanıcılar Amepay ekosistemini keşfederek kendilerine burada sunulan imkanların tadını çıkarabilir.

Amepay (AME) Ne Zaman Çıktı?

Amepay (AME) platformunun faaliyetlerine 2020 yılında başladığıyla ilgili veriler internet üzerindeki kaynaklarda yer alıyor. Projeye yönelik ilk çalışmalarsa 2019 yılına değin uzanıyor. Çalışmalarına hızla devam eden ekip 2020 yılında bir token satışı gerçekleştirerek projesini kullanıcılarıyla buluşturdu. AMEPAY’in arkasındaki isimler ilgili sektörlerde uzun yıllar tecrübeler edinmiş başarılı isimler olarak tanınıyor. Finans, işletme yönetimi, bilgi teknolojileri ve bulut hizmetleri ekibin yoğunlaştığı çalışma alanları arasında gösterilebilir. Uçtan uca bir ödeme çözümü sağlayıcısı olarak faaliyet veren Amepay projesi kalifiyeli ve nitelikli ekip üyelerine sahip. Ekip şimdiye dek aldığı kararlarda daima son kullanıcıyı göz önünde bulundurdu.  Benzersiz olanı kullanıcılarıyla buluşturmayı hedefleyen ekip bugünkü Amepay platformunu kullanıma açtı. Amepay, merkezsiz ve global kripto para ödeme platformu olarak tüm kripto para severlere kaliteli hizmetler sunuyor.

Amepay (AME) Fiyatı Nedir?

Amepay ekosisteminin kripto parası AME token’lerin fiyatına yönelik en yeni verilere aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Amepay ekibi projenin kripto para severlere tanıtılması adına detaylı evraklar hazırlamış. Bu evraklarda AME token’lere yönelik ve Amepay platformuyla ilgili çok sayıda veriye ulaşmak mümkün. Bu verilere göre AME token’lerin piyasaya ne kadar arz edileceğiyle ilgili gerçeklere ulaşıyoruz. Buna göre AME token’ler toplamda 1,5 milyar adet arz edilebilecek. Yani AME’lerin arzı sınırlandırılmış. Bu miktarın şimdiye dek 250 milyon kadarının piyasaya sunulduğunu görüyoruz. Bu rakam toplam arzın yaklaşık %7’sine karşılık geliyor.

Ame token nedir

Amepay Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 AME token [mcryptocoin=”AME” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. AME token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”AME” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. AME token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”AME” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”AME” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

Amepay Kaç Dolar?                                  

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 AME token [mcryptocoin=”AME” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle AME token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,15 dolarla kaydetti. Bununla birlikte AME token yılın en düşük seviyesini ise 0,0050 dolarla belirledi.

Amepay (AME) Nasıl Çalışmaktadır?

Amepay (AME) platformu kullanıcıların karmaşadan uzakta basit ve kaliteli kripto para işlemleri gerçekleştirebilmesini hedefliyor. Platformun kripto parası AME token’ler Ethereum (ETH) ağını kullanan ERC-20 token’leri. Kullanıcıların AME token’leri stake etmelerine imkan veriliyor. Amepay ekosistemi dahilinde kullanıcılara çok sayıda hizmet sunuluyor. Bu hizmetlerden birisi de NFT piyasası. Kullanıcılar arzu ettikleri NFT’lere bu ekosistemden ulaşabilecek. Çok sayıda borsada listelenmeyi başaran AME token’ler ise bu ekosistemde kullanılan para birimi olarak dikkat çekiyor.

Ekosistemde Amepay Wallet isimli bir cüzdan hizmeti de yer alıyor. Kullanıcılar bu hizmetle ihtiyaç duydukları saklama vb. durumlara yanıt bulabilecek. Kripto paralardan güç alan Amepay sayesinde dileyen herkesin basit bir şekilde ödeme yapabilmesi mümkün hale gelecek. Ekibin geliştirmiş olduğu Amepos yazılımıyla ödeme yapmak hemen her yerde ve çok hızlı bir biçimde mümkün hale geldi. Üstelik kullanıcılardan düşük işlem ücreti alınması da bir hayli dikkat çekici bir özellik.

AME nedir

Amepay (AME) Nasıl Satın Alınır?

Amepay ekosisteminde kullanılan kripto para AME token’leri belirli borsalar üzerinden satın alabilirsiniz. Bu borsalar şu şekilde sıralandırılabilir: Gate.io, MEXC, Bitglobal ve BKEX. Kullanıcıların Gate.io üzerinden USDT ve ETH gibi kripto para birimlerini kullanarak AME token satın almasına imkan verilmiş. Kripto para yatırımı yapacak kişilerin araştırmalarını dikkatlice yapmaları gerekiyor.

Yazar: Ömer Uçar

Blockchain Bankacılıkta Aracıları Ortadan Kaldırarak Maliyetleri Düşürüyor

Dünyadaki BT yatırımlarının yaklaşık yüzde 10’una sahip olan bankacılık sektörü, yeni teknolojilere de meraklı. Bu teknolojilerin arasında yer alan Blockchain son dönemde bankacıların radarına girmiş durumda. Yazıda bu teknolojinin sektöre sağlayacağı faydaları ve ülkemizden örnekleri paylaşıyoruz. Bankacılık dünyasının saygın yayını The Banker’ın 2018 yılı verilerine göre, dünyanın en büyük 1000 bankasının varlıkları 124 trilyon dolara ...

Bağlantıyı kopyala