Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Kin Token (KIN) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

Kin token (KIN) kullanıcılarına karşılıklı kazanç elde etme imkanı veren ve onlara oldukça geniş ölçekte işlevsellik kazandıran bir kripto para projesidir. KIN token’ler sayesinde kullanıcıların dijital topluluklarda yeni deneyimler elde etmesi mümkün hale geliyor. KIN projesi kapsamında çok sayıda uygulama kripto para severlerle buluşturuluyor. KIN token kullanıcılara programlanabilirlik imkanları veriyor. KIN token’i entegre eden kullanıcıların çok sayıda avantaj elde ettiğini görüyoruz. Daha açık bir şekilde ifade etmek gerekirse şu cümleyi kurabiliriz. Kin token (KIN) kullanıcıların çeşitli uygulamalarda işlem yaparak dijital ekonomi ekosisteminden faydalanmalarını kolaylaştıran bir projedir. Bu içerik boyunca Kin token platformundan ve kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Ayrıca bu platformun kripto parası KIN token’lere yönelik de ilgi çekici detayları burada paylaşacağız.

Kin token (KIN) mobil ve web uygulamaları arasında kolaylıkla entegre edilmek üzere tasarlanmış merkezsiz bir kripto para birimidir. Kin token geliştiricileri, bu kripto paranın artan kullanımı için ödüllendiriliyor. Bu sistemin Kin token’in sürdürülebilirliği ve dinamizmi için oldukça etkili olduğunu söylemek yanlış olmaz.  Kin token ekosisteminde çok sayıda uygulama yer alıyor. KIN token’ler ile oluşturulan uygulamalarda gerçekleşecek daha fazla etkileşim hem  kullanıcılar hem de geliştiriciler için ortak bir ekonomik fayda doğuruyor. Böylece hem kullanıcılar hem de geliştiriciler bu ekosisteme teşvik ediliyor. Platformun ekosistemdeki unsurlara yaptığı ödemeler sürdürülebilirlik adına oldukça büyük bir önem arz ediyor.

Kintoken

Kin Token (KIN) Ne Zaman Çıktı?

Kin token (KIN) projesi ilk olarak 2017 yılında Ethereum (ETH) blok zincirinde bir ERC-20 token’i olarak piyasaya sürüldü. Ekip daha sonra aldığı radikal ve etkili bir kararla daha iyi ağ şartları sağladığını düşündüğü Solana (SOL) blockchain’i üzerine taşınmaya karar verdi. Bu sayede Kin token uygulamaları daha etkili, hızlı ve düşük ücretli bir biçimde çalışabilecekti.  Bugün, Kin token ekosistemi 60 milyondan fazla cüzdana sahip bir platform şeklinde faaliyetlerini sürdürüyor. KIN token tarihi boyunca 60’tan fazla uygulama aracılığıyla toplamda 70 milyon doların üzerinde ödül dağıttı. Bu verilerden hareketle KIN token ekosisteminin ne denli aktif bir ağ olduğunu anlamak zor görünmüyor.

Kin token (KIN) projesi 2017 yılında Kin Vakfı adlı bir kar amacı gütmeyen kuruluş tarafından hayata geçirilmişti. Söz konusu kuruluşun Kanada merkezli olduğu biliniyor. Bu kuruluş Kin ekosisteminin yönetimini sağlıyor ve ekosistemde yer alan uygulamaların geliştirilmesini sağlıyor. Bu sayede ekosistemin daima açık ve büyük bir ekonomi olarak işlev göstermesi sağlanıyor. Kripto para projesinin yönetimine KIN token ekosisteminden temsilcilerin de doğrudan dahil edildiğini görüyoruz. Yine de KIN token ekosisteminin kendi topluluğu tarafından yönetilen bir mecra olmadığını belirtmemiz gerekiyor.

Kin Token (KIN) Fiyatı Nedir?

Kin token (KIN) fiyatı ile ilgili en güncel veriler aşağıda yer alan başlıklarda bulunuyor. Kin token ekibi platformun ve projenin kripto para severlere detaylı bir şekilde tanıtımı için web sayfasında gerekli bilgilendirmeleri yapmış. Bu bilgilere göre KIN token’lerin piyasaya ne kadar arz edileceği net şekilde görülüyor. Buna göre KIN token’lerden toplamda 10 trilyon adet piyasaya dahil edilecek. Şimdiye dek bu miktarın yalnızca %17’sinin dolaşıma dahil edildiğini görüyoruz. Bu oran yaklaşık 1,6 milyar KIN token’e karşılık geliyor.

Kin nedir

Kin Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 KIN token [mcryptocoin=”KIN” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. KIN token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”WOW” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. KIN token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”KIN” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”KIN” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

Kin Token Kaç Dolar?                              

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 KIN token [mcryptocoin=”KIN” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle KIN token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,013 dolarla kaydetti. Bununla birlikte KIN token yılın en düşük seviyesini ise 0,000023 dolarla belirledi. Piyasaya arz edileceği miktar bir hayli fazla olduğu için KIN token fiyatının bu denli küçük değerlerde olmasını “normal” olarak değerlendirebiliriz.

Kin Token (KIN) Nasıl Çalışmaktadır?

Kin token (KIN) platformu, Kin Rewards Engine (KRE) adı verilen bir sistemden faydalanıyor. Bu sisteme göre ekosistemde yer alan unsurlar platforma katkı sağladıkları ölçüde ödüllendiriliyor. Bu durum karşılıklı bir kazanç meydana getirdiği için oldukça işlevsel sonuçlar ortaya çıkarıyor.  KRE, yeni kullanım durumlarının benimsenmesini ve bir kripto para birimi için değer yaratılmasını teşvik eden bir etmen olarak görülüyor. KRE sayesinde sürdürülebilir ve gerçekçi bir ekonomi modeli Kin token platformu için mümkün hale geliyor. Kin token ekosisteminde geliştiriciler, kullanıcılar ve içerik geliştiricileri yer alıyor. KIN token’in temel mantığı birlikte başarılı olmak ve birlikte kazanmak üzerine kurulu. Blockchain oyunlarından sağlık uygulamalarına kadar Kin token ekosisteminde çok sayıda uygulama yer alıyor. Geçmişte aldığı bir kararla Solana (SOL) blockchain ağını kullanan KIN token, faaliyetlerine sorunsuz ve hızlı bir biçimde devam ediyor.

KIN token

Kin Token (KIN) Nasıl Satın Alınır?

Kin token (KIN) çok sayıda borsa üzerinden alınıp satılabilir. Bu borsaların başında FTX, Gate.io, Raydium, Ascendex, Indodax ya da MEXC gibi isimler geliyor. Kullanıcılar diledikleri borsalar üzerinden KIN token sahibi olabilirler. Ancak kripto para yatırımı yapmak oldukça yüksek riskleri beraberinde getirebiliyor. Kullanıcıların bu gerçeklerin bilincinde hareket etmesi gerekiyor.

Yazar: Ömer Uçar

Kripto Dünyası için Ekim Ayı Kötü Geçti: Hacktober

Kripto dünyası için hack saldırıları ve dolandırıcılık çok da nadir bir şey değil. Artan popülarite ile birlikte hacker’ların da odak noktası hâline gelen bu sektör, milyonlarca dolarlık saldırıya maruz kaldı. Ancak 2022’nin Ekim ayı, belki de en fazla saldırının yaşandığı ay olarak tarihe geçti. Öyle ki Chainalysis, Ekim ayını ‘Hacktober‘ olarak adlandırdı. Kripto Dünyasında Yıl ...

Bağlantıyı kopyala