Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Lead Token (LEAD) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

Lead token (LEAD), Lead Wallet adlı bir kripto para cüzdan hizmeti sağlayıcısının platform token’idir. “Dünyanın en basit kripto para cüzdanı” sloganını kullanan Lead Wallet, kripto para severlere kolay kullanımlı hizmetler vadediyor. Kripto para cüzdanları bu ekosistemin vazgeçilmez unsurları arasında yer alıyor. Geleneksel finansal sistemde banka hesabı ne işlevi yerine getiriyorsa bu yenilikçi piyasada da cüzdan o işi görüyor. Bu içerik boyunca Lead Wallet platformundan ve kripto para ekosistemine bu platformun neler kazandırdığından bahsedeceğiz. Ayrıca platformun kripto parası Lead token’lere yönelik de oldukça ilgi çekici verilere bu yazıda yer vereceğiz.

Lead token (LEAD) kullanıcıların Lead Wallet adlı cüzdan platformundan faydalanmasını sağlıyor. Bu cüzdan platformu kullanıcıların ile bağlantı sağlamasına zemin hazırlıyor. Bunun yanında kullanıcıların kripto paralarıyla ilgili diğer kullanım durumlarına da Lead Wallet platformu hizmet veriyor. Lead Wallet altyapısı kullanıcılarına en iyi şekilde hizmet etmek için tasarlandı. Cüzdanın merkezi olmayan bir çoklu kripto para uygulaması olarak tanımlanması da mümkün. Lead token’ler sayesinde kullanıcılar kripto varlıklarını güvenli bir şekilde saklayabiliyor. Uygulama aracılığıyla kullanıcıların herhangi bir üçüncü tarafa ihtiyaç duymadan eşten eşe işlemler yapmasına da olanak veriliyor. Bu bağlamda Lead token’ler doğrudan devreye giriyor. Kullanıcıların para transfer etmeleri konusunda LEAD token’ler sürece işlevsellik kazandırıyor. Lead Wallet; BTC, ETH, DOT, ERC-20 token’lerinin çoğu dahil olmak üzere 100 daha fazla kripto para birimini destekliyor.

Lead token

Lead Token (LEAD) Ne Zaman Çıktı?

Lead token (LEAD) 2018 yılından ilk faaliyetlerine başladı. Bu tarihten bu yana kripto para kullanıcıları bu platformun sunduğu hizmetlerden en iyi şekilde faydalanabiliyor. Lead Wallet platformunun en çok öne çıkan özelliği ise DeFi alanını kullanıcıların hizmetine sunabiliyor oluşu. Platformun desteklediği çok sayıda kripto para LEAD kullanıcılarının hizmetinde. Dileyen kullanıcılar kolaylıkla bu kripto paralara sahip olabiliyor. DeFi alanına erişebilmenin bu denli kolay oluşu kripto para ekosistemine de katkı sağlayacak türden bir avantaj meydana getiriyor. Buna göre yeni kullanıcıların da DeFi’ye dahil olması zannedildiğinden kolay bir şekilde gerçekleşebilecek.

Lead Token (LEAD) Fiyatı Nedir?

Lead token (LEAD) fiyatı ile ilgili en yeni veriler aşağıda yer alan başlıklarda bulunuyor. LEAD token’lerin kullanıldığı platform ile ilgili tüm özelliklere bu içerikten ulaşabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra platformun kripto parası LEAD token’ler ile ilgili olarak da gerekli bilgileri bu başlıktan izleyebilirsiniz. Ekip tarafından proje hakkında detaylı rehberler hazırlanmış. Bu rehberde ihtiyaç duyulan tüm verilere erişebilmek mümkün. Piyasa izleme platformlarında yer alan diğer verilere göre LEAD token’lerin piyasaya toplamda 977 milyon 371 bin 361 adet arz edileceği planlanmış. Bu miktarın şimdiye dek yaklaşık %52’sine karşılık gelen 505 milyon civarında LEAD token dolaşıma dahil edilmiş.

LEAD

Lead Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 LEAD token [mcryptocoin=”LEAD” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. LEAD token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”WOW” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. LEAD token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”LEAD” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”LEAD” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

Lead Token Kaç Dolar?                           

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 LEAD token [mcryptocoin=”LEAD” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle LEAD token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,022 dolarla kaydetti. Bununla birlikte LEAD token yılın en düşük seviyesini ise 0,00089 dolarla belirledi.

Lead Token (LEAD) Nasıl Çalışmaktadır?

Lead token (LEAD) tarafından sunulan hizmetler, dünya çapındaki kullanıcıların Apple ve Android cihazlar üzerinden erişebilecekleri bir platform sayesinde sunuluyor. Bu uygulama Lead Wallet kullanıcılarının özel anahtarlarını güvende tutuyor. Uygulama kullanıcıların fonlarını güvende tutuyor. Bunun yanında kullanıcıların kripto paralarıyla değer aktarabilmesine imkan veriyor. Üstelik LEAD token kullanıcıları yüzün üzerinde kripto paraya kolaylıkla erişebiliyor. Kullanıcıların kripto paralarını itibari paraya dönüştürmesine gerek kalmadan kripto para birimleriyle ödeme yapmaları da mümkün. Lead Wallet bir çok blockchain‘nde sunulan hizmeti tek bir uygulamayla kullanıcılarına veriyor. Lead tarafından sunulan hizmetler arasında değiş tokuştan stake etmeye uzanan birçok seçenek yer alıyor.

Lead token LEAD

Lead token kullanıcıları varlıkları üzerinde tam kontrole sahip olabiliyorlar. Çünkü kripto varlıkları için özel anahtarı ve parolayı yalnızca onlar kontrol ediyor ve fonlarını nasıl harcayacaklarına veya kullanacaklarına sadece onlar karar veriyor. Lead yazılımı ve entegre API’ler, kullanıcılarına özel anahtarları güvenli bir şekilde yönetme imkanı sağlıyor. Geleneksel bankaların ve birçok kripto para cüzdanının aksine Lead Wallet platformu kullanıcılarına etkili kripto para hizmetleri vadediyor.

Kullanıcıların Lead token (LEAD) tarafından sunulan hizmetlere erişebilmesi oldukça kolay. Akıllı cihazlara indirilecek basit bir uygulama sayesinde yazı boyunca bahsettiğimiz hizmetlerin tamamına kolaylıkla erişebilmek mümkün. Böylesi bir kolaylık kripto para ekosistemine de oldukça büyük katkılar sağlayabilecek potansiyele sahip. Lead Wallet platformu kullanıcılarına hizmetlerini sürdürüyor. Bu hizmetlerin temin edicisi ise LEAD token’ler olarak görülebilir.

Lead Token (LEAD) Nasıl Satın Alınır?

Lead Wallet platformunun kripto parası LEAD token’ler belirli borsalar üzerinden temin edilebilir. Kullanıcıların doğrudan Lead Wallet platformu üzerinden bu kripto parayı elde etmeleri de mümkün. LEAD token’leri platformunda destekleyen borsalar arasında Uniswap, MEXC, Pancakeswap ve Hotbit yer alıyor. Bu borsalardaki çeşitli işlem çiftleriyle LEAD token sahibi olmak mümkün.

Yazar: Ömer Uçar

Lightning Labs İlk Taro Protokol Kodunu Açıkladı

Lightning Labs, şirketin çarşamba günü Rero protokolünün ilk kodunu açıkladığı için “doları Bitcoin’leştirme” hedefine bir adım daha yaklaştı. Kod, kullanıcıların Bitcoin Blockchain ağı üzerindeki varlıkları ihraç etmelerine ve aktarmalarına izin verecek. Lightning Labs’tan Stablecoin Adımı Lightning Labs, kullanıcıların Bitcoin Blockchain ağı ve Lightning’deki varlıkları ihraç etmelerine ve aktarmalarına izin verecek olan yeni Taro protokolünün ilk ...

Bağlantıyı kopyala