Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Rusya Devlet Başkanı Putin, Kripto Paralar Hakkında Konuştu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin‘den kripto paralar hakkında açıklama geldi. Vladimir Putin VTB Capital Investment Forum’da yaptığı konuşmada kripto paralar ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Kripto Paraları Eleştirdi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin; kripto para birimlerini eleştirdi ve ‘hiçbir şey’ tarafından desteklenmediği için onları kullanmanın risklerinin çok büyük olduğunu vurguladı. Vladimir Putin konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Kripto paralar hiçbir şey tarafından desteklenmiyor. Hareketlilik çok fazla, bu yüzden riskler çok yüksek. O büyük risklerden bahsedenleri de dinlememiz gerektiğine inanıyoruz.

rusya devlet baskani putin kripto paralar hakkinda konustu
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin

Öte yandan Putin, kripto para birimlerinin bazı ülkelerde giderek daha fazla kullanıldığını belirtti. Daha önce, Putin kriptonun geleceğini değerlendirirken, gelecekte bir değer deposu haline gelebileceklerini söylemişti. Bunun yanında Putin 2020 yılında, 2021’den itibaren kripto para birimleri ile işlem yapmanın mümkün olduğu, dijital finansal varlıklar ve dijital para birimi yasasını imzalamıştı. Ancak bunları bir ödeme aracı olarak kullanmaları yasak olduğunu dile getirdi. 

Yazar: Sena Karakılıç

CoinFLEX, Para Çekmeyi Yeniden Başlatma Planını İptal Etti

CoinFLEX, geçtiğimiz hafta para çekme işlemlerini askıya aldığını açıklamıştı. Bu kararın ardından para çekmeyi kısa süre içerisinde yeniden başlatmayı planlayan CoinFLEX, bu planı iptal ettiğini duyurdu. CoinFLEX Para Çekme İşlemleri Askıya Alınmaya Devam Edecek Kripto şirketi CoinFLEX, geçtiğimiz hafta kripto para piyasasında yaşananları gerekçe göstererek, para çekme işlemlerini askıya aldığını açıklamıştı. CoinFLEX’in bu açıklamasında şirketin ...

Bağlantıyı kopyala