Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Juld Token (JULD) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

Juld token (JULD) JulSwap adlı bir merkezsiz borsa ekosisteminde kullanılan kripto paradır. JulSwap platformu ise kullanıcılarına avantajlı kripto para hizmetleri sunan yenilikçi bir borsa ekosistemidir. JulSwap borsası Binance akıllı zincirinden faydalanıyor. Platformun işlevsel olabilmesini Juld token’ler temin ediyor. Bu kripto paranın kullanımı sayesinde kullanıcılar JulSwap ekosisteminde sunulan hizmetlerden en iyi şekilde faydalanabiliyor. Bu içerik boyunca sizlere JulSwap borsa platformundan ve bu platformun kripto para piyasasına kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Ayrıca platformun kripto parası Juld token’ler (JULD) ile ilgili birtakım ilgi çekici verilere yine bu yazıda yer vereceğiz.

DeFi ekosistemi her geçen gün hızlı bir şekilde gelişmeye devam ediyor. Bu hızlı büyüme kullanıcılar için yeni ihtiyaçları gündeme getiriyor. Gündeme gelen ihtiyaçlar arasında kullanıcıların finansal hizmetlere yönelik duydukları da var. Merkezsiz finansa (DeFi) alanına geleneksel bankaların hizmet etmesi pek de tercih edilecek bir sonuç değil. Bunun yerine yenilikçi ve merkezsiz finansal hizmet platformlarının kullanıcılara mali hizmetler sunması çok daha iyi yorumlanabilir. Juld token’lerin kullanıldığı JulSwap platformu da kullanıcılarına kaliteli mali hizmetler sunacak bir ekosistem olarak dikkat çekiyor.

Julswap

Platformu kullanan kripto severler kendilerine sunulan birtakım ayrıcalıkların da sahibi oluyor. Bahsi geçen ayrıcalıklar arasında kripto paraları merkezine almış bir tür debit kart servisi de bulunuyor. Buna göre kullanıcılar geleneksel bankaların kendilerine verdiği kartlara benzer şekilde bu kartları kullanabilecek. Küresel ödeme altyapısı VISA ile çalışan bu kartlar günümüzde bir bankanın sağladığı kartla aynı işlevlere sahip olacak. Dahası bu kartlar geleneksel debit kartlarınızın sunmadığı bir şeyi daha kullanıcılarla buluşturacak. Bu kart ile yapılan harcamaların yaklaşık yüzde 6’sı geri ödeniyor. Yanlış okumadınız. Bu kartlarla 100 lira değerinde harcama yaptığınızı farz edelim. Bu durumda şirketin iddiasına göre hesabınıza yaptığınız harcamanın 6 lirası iade edilebilecek.

Juld Token (JULD) Ne Zaman Çıktı?

Juld token’lerin ne zaman işlemlerine başladığıyla ilgili bilgi almak adına internet kaynaklarını taradık. Piyasa izleme platformu CoinMarketCap tarafından sunulan verilere göre, Juld token’ler ilk işlemlerine 2020 yılında başladı. 2021 yılının başına denk gelen Juld token’in ilk faaliyetleri o günden bu yana hızlı bir şekilde artarak devam etti. Sonuç olarak Julswap ekosisteminin bugünkü boyutuna ulaştığını görüyoruz. Bu ekosistem her gün çok sayıda kripto para severe hizmet veriyor. Juld token’ler de kendilerine yeni kullanıcılar buluyor. JulSwap platformunu, JustLiquidity adında bir şirket hayata geçirdi. Tobias Graf isimli bir girişimci tarafından kurulan bu şirket finans alanında verdiği hizmetlerle tanınıyor. Graf halen projede aktif bir şekilde rol alıyor.

Juld Token (JULD) Fiyatı Nedir?

Juld Token (JULD) fiyatıyla ilgili en yeni veriler aşağıdaki başlıklarda bulunuyor. Bu başlıkları kontrol ederek anlık JULD token fiyatına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. JULD token ekibi projenin topluluğa tanıtımı için bir tanıtıcı evrak hazırlamamış. Ancak web kaynakları incelendiğinde proje hakkında belirli bilgilere ulaşmak mümkün. Yine de bir tanıtıcı yazının projenin kendi web sayfasında yer almayışı kullanıcıların bu ekosisteme mesafeli yaklaşmasına neden olabilir. Juld token’ler ile ilgili verileri piyasa izleme platformu coinmarketcap gibi mecralardan ediniyoruz. Bu verilere göre JULD token’ler toplamda 800 milyon adet arz edilecek. Yani bu kripto paranın arzı sınırlandırılmış. Toplam arzın şimdiye dek %70’inin yani yaklaşık 560 milyon adetinin dolaşıma dahil edildiğini görüyoruz.

JulSwap nedir

Juld Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Juld token [mcryptocoin=”JULD” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. Juld token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”WOW” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. Juld token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”JULD” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”JULD” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

Juld Token Kaç Dolar?                            

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Juld token [mcryptocoin=”JULD” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle Juld token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,69 dolarla kaydetti. Bununla birlikte Juld token yılın en düşük seviyesini ise 0,00016 dolarla belirledi.

Juld Token (JULD) Nasıl Çalışmaktadır?

Juld token (JULD) JulSwap ekosisteminde kullanılan kripto paradır. Bu kripto paranın Ethereum (ETH) altyapısından faydalandığı bilgisine rastlıyoruz. Ayrıca JulSwap platformunun Binance akıllı zincirini kullandığını biliyoruz. Söz konusu altyapılar oldukça güçlü ve güvenli imkanlar veriyor. Bu sayede JULD token kullanıcılarının en iyi hizmetleri alması sağlanmaya çalışılmış. JulSwap ekosisteminde birtakım hizmetler yer alıyor. JULD token’ler bu şekilde çalışarak kullanıcılarına hizmetler sunuyor. Ekosistemde sunulan hizmetlerin başında debit kart özelliği geliyor. Bu özellikten faydalanan müşterilerin diledikleri gibi, tıpkı bir banka kartı kullanır gibi, ödeme yapabilmeleri mümkün. Ayrıca bu kart ile yaptıkları harcamaların %6’sı kullanıcıların hesaplarına geri ödeniyor.

Juld token’lerin kullanıcılara sunduğu imkanlar arasında JulSwap uygulaması da bulunuyor. Bu uygulamayı indiren kullanıcıların merkezsiz borsa olanaklarından istifade etmesi mümkün hale getirildi. Böylece kullanıcılar kripto paralarla ilgili ihtiyaç duydukları hizmetlere telefonlarından kolaylıkla ulaşabilecek.

JulSwap nedir

Juld Token (JULD) Nasıl Satın Alınır?

Juld token (JULD) alıp satmak için akla ilk gelen yöntem kripto para borsaları. JULD token’lere platformunda destek veren çeşitli borsalar bulunuyor. Bu borsalar arasında Gate.io, MEXC, Pancakeswap, Ascendex, FMFW.io ya da Spookyswap gibi isimler yer alıyor. Kullanıcılar Gate.io borsasında sunulan USDT ve ETH gibi kripto paralarla JULD token alabiliyorlar.

Yazar: Ömer Uçar

Kripto Para Piyasasında Bu Hafta Yükselenler! 14-20 Mayıs 2023

Kripto para piyasalarında hareketli bir hafta geride kaldı. Kripto paralar, hafta boyunca Bitcoin (BTC) liderliğinde dalgalı bir seyir izledi. BTC, haftaiçi en düşük 26 bin 375 doları, en yüksek 27 bin 500 doları gördü. BTC’deki hareketlilik altcoin’lere de yansıdı. Piyasadaki bazı kripto paralar sert kayıplar yaşarken, bazıları yükseliş kaydederek yatırımcılarını sevindirdi. İşte haftanın en çok ...

Bağlantıyı kopyala